От днес, 16 ноември, ще бъде пуснато изцяло движението по

...
От днес, 16 ноември, ще бъде пуснато изцяло движението по
Коментари Харесай

Южното платно на бул. Тодор Каблешков отново ще може да се ползва

От през днешния ден, 16 ноември, ще бъде пуснато напълно придвижването по новоизграденото южно пътно платно на бул. " Тодор Каблешков " от бул. “България “ до ул. “Д. Белишки “.
Движението ще бъде еднопосочно и ще се прави в две пътни платна. Възстановява се и еднопосочното придвижване в северното платно към бул. " България ", написа БГНЕС.
 Бивш общински консултант се подиграва на Фандъкова: Вече пропаданията са по време на ремонта Бивш общински консултант се подиграва на Фандъкова: Вече пропаданията са по време на ремонта
Пропаданията при поправки в София към този момент почнаха по време на ремонта. Това написа в своя обява във Фейсбук някогашният общински консултант о...
Изградени са нов тръбопровод, канализация, електро- и телекомуникации, както и мрежи за газификация и топлофикация. Монтирано е улично осветяване и са засадени 86 броя фиданки явори.
Продължават строителните работи по тротоарите.
Възстановява се придвижването на градския превоз в региона, откакто са осъществени 72-часови проби на контактно-кабелната мрежа за тролейбусни линии № 7 и № 8.
От 16.11.2020 година се възвръщат непрекъснатите направления на тролейбусните линии №№ 7 и 8, както и на автобусни линии №№ 73, 74, 76 и 204. Възстановяват се и краткотрайно закритите спирки.
 Движението по бул. България - от Тодор Каблешков до Гоце Делчев, още веднъж е пуснато Движението по бул. " България " - от " Тодор Каблешков " до " Гоце Делчев ", още веднъж е пуснато
От през днешния ден, 30 юли, се възвръща придвижването по обновеното трасе на бул. " България " в сектора от " Тодор Каблешков " до " Гоце Делчев "...
Работата по бул. “Тодор Каблешков “ се прави поетапно за да се обезпечи входно-изходно придвижване за жилищните квартали.
Бул. “Тодор Каблешков “ е част от вътрешния градски кръг. Разширението на бул. “Т. Каблешков “, който е един от най-натоварените, е значимо за извеждането на трафика от центъра на града. След реконструкцията и разширението булевардът ще е с две пътни платна за придвижване, тротоари и велоалеи. Резервира се и линия за създаване на трамвайно придвижване по средата.
Реконструкцията на кръстовището при ул. " Луи Айер " и работите по северното пътно платно на булеварда ще бъдат осъществени през идната година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР