От Пътна полиция вчера обявиха, че Столична община не е

...
От Пътна полиция вчера обявиха, че Столична община не е
Коментари Харесай

Георги Георгиев от ГЕРБ-СДС е категоричен: Промяната по "Патриарха" е незаконна

От Пътна полиция през вчерашния ден оповестиха, че Столична община не е поискала координиране на смяната в организация на придвижването на булевяардите " Патриарх Евтимий ", " Витоша " и " Фритьоф Нансен ", макар че е задължена да го направи.
 
" Независимо дали ви харесва или не, новата организация на придвижването на бул. " Витоша " и " Патриарха " просто е НЕЗАКОННА ", написа в обществените мрежи общинският консултант от ГЕРБ-СДС и лидер на листата ан ГЕРБ-СДС в 23-ти МИР-София Георги Георгиев.
 
" От публично мнение на Пътна полиция София следва, че организацията на " Спасеното кръстовище " - всяко колче, всяка линия от новата маркировка и всеки нов пътен знак са противозаконни ", уверен е Георгиев.
 
Според общинския консултант от " Продължаваме промяната " освен не се допитват до жителите, само че и нарушават фундаментални правила, които не съгласуват с нужните органи.
 
" А според чл.6, ал.2 от общинската разпоредба от 2018 година всички планове за организация на придвижването и измененията в него се съгласуват с Пътна полиция. Човек би помислил, че е редно да ги съгласуваш преди да изхарчиш 1 млн.лева и да ги извърши, нали? Да, но не ", изрича възмущението си общинският консултант от ГЕРБ-СДС.
 
За ремонта и реогранизацията в центъра са изхарчени над един милион лв.. " Това не е смяната, за която гласоподаваха хората. Много е просто по какъв начин да управляваш добре - вслушваш се в жителите и спазваш закона ", написа още Георгиев.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР