От десетилетия жени говорят за неравенството, мизогинията (омраза или презрение

...
От десетилетия жени говорят за неравенството, мизогинията (омраза или презрение
Коментари Харесай

Защо ми водиш това грозно нещо: Актриси разказват за унизителни коментари

От десетилетия дами приказват за неравенството, мизогинията (омраза или пренебрежение към дами или момичетa) и двойните стандарти в Холивуд.

Актриси също по този начин споделят за невъзможния напън, на който постоянно са подложени, с цел да наподобяват по избран метод или да бъдат с избран размер, с цел да дават отговор на нереалистичните стандарти на промишлеността, описват от.

От списанието показват осем холивудски звезди, които разкриват по какъв начин са се борили против сексистки и унизителни мнения, които съвсем ги възпрели да следват фантазиите си.

Мерил Стрийп - Актрисата трябваше да се опълчи на тези, които се пробваха да провалят упоритостта ѝ, като ѝ споделиха, че не е задоволително привлекателна, с цел да успее. Звездата си спомня за едно унизително прослушване, когато е на 26 години, откакто е помолена от сина на именития продуцент Дино Де Лаурентис да се опитва за роля във филм на татко му.

"Влязох и синът му седеше там и той беше доста разчувствуван, че е довел нова актриса. И бащата сподели на сина си на италиански – тъй като аз разбирам италиански – той сподели: "Que bruta? Защо ми водиш това грозно нещо? ".

Кои са останалите звезди - нагоре.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР