Впозиция до медиите от Българската асоциация на заведенията, Сдружението на

...
Впозиция до медиите от Българската асоциация на заведенията, Сдружението на
Коментари Харесай

Сдружения на заведенията: „Синя зона“ в неделя ще е смърт за нас

Впозиция до медиите от Българската асоциация на заведенията , Сдружението на заведенията в България, Браншова организация на ресторантьорите – София, Българската асоциация за туризъм и Асоциацията на профилираните специалисти в туристическата промишленост разкриват несъгласието си с реорганизацията на придвижването и паркирането в региона на бул. „ Витоша “ и „ Патриарх Евтимий “, както и от концепцията за платеното паркиране в центъра да важи и в неделя .

За новите правила за придвижване, паркиране, които засягат и " Фритьоф Нансен " притежателите на заведения споделят: " Организация, която с изключение на останалите вреди, които нанесе, направи невероятно зареждането на комерсиалните обекти. И изгони хората от центъра! ".

Според тях платеното паркиране в „ синя зона “ да работи в неделя и удължаването му за час през останалите дни е " нова идейна брадва ".
 Протест против новата организация на придвижване в София
" Това още веднъж затруднява хората, изключително от провинцията, които през уикенда желаят да посетят столично заведение. На процедура те към този момент няма къде да оставят колата си, с цел да го създадат. Поредна капка в езерото за съсипване на българския бизнес. Не сме съгласни с това целеустремено мачкане и силово налагане на безумни хрумвания! ", споделят от сдружението на заведенията.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР