От Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) призоваха в отворено

...
От Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) призоваха в отворено
Коментари Харесай

Хотелиерите искат спешни мерки за спасяване на бранша

От Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) приканиха в отворено писмо партиите в новия парламент да вземат незабавни ограничения за избавяне на хотелиерския бранш.

„ Само след месец за това ще е съдбовно късно, а страната ще загуби милиарди вложения, армията на безработните ще се попълни с хиляди нови членове, ще изгубят препитанието си цели райони, в държавната хазна ще влязат доста по-малко доходи, а изгубените позиции на българските хотелиери и на туристическия бранш като цяло няма да могат да бъдат възвърнати десетилетия “, предизвестяват от БХРА.

Те са афектирани от изказване на служители, че страната е дала помощи, само че на други браншове.

„ Несериозно е държавни служители да изясняват в отговор на настояванията на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) за целево подкрепяне на хотелиерския отрасъл, че страната към този момент е дала помощи, само че на други браншове. Това е безусловно неглижиране на бранша, който способства самичък директно за сред 11 и 14 на 100 от Брутният вътрешен продукт, безапелационни са от Изпълнителното бюро на БХРА “, написа в писмото на хотелиерската организация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР