От агенция "Пътна инфраструктура" откриват обществена поръчка за изработването на

...
От агенция "Пътна инфраструктура" откриват обществена поръчка за изработването на
Коментари Харесай

Пускат обществена поръчка за ремонт на 3 тунела

От организация "Пътна инфраструктура " откриват социална поръчка за изработването на механически планове за ремонт на тунелите "Топли дол " и "Правешки ханове " по Автомагистрала "Хемус " и на "Траянови врата " на Автомагистрала "Тракия ".

Съоръженията са част от трансевропейската пътна мрежа (TENT-T). Индикативната стойност на поръчката е 1 010 700 млн. лева без Данък добавена стойност и се финансира от бюджета на АПИ.

Обществената поръчка е в три обособени позиции за всяко от оборудванията.

В обособена позиция едно е изработването на механически план при ремонта на тунел "Топли дол " при км 39+562 на Автомагистрала "Хемус ". Стойността ѝ е 350 хиляди лева без Данък добавена стойност. Съоръжението е въведено в употреба през 1985 година и е с дължина 883 м.

Втората обособена позиция е за планиране на ремонта на тунел "Траянови врата " при км 53+297 на Автомагистрала "Тракия ". Стойността ѝ е 340 хиляди лева без Данък добавена стойност. Съоръжението е въведено в употреба през 1985 година и е с дължина 720 м.

Третата обособена позиция - за планиране на ремонта на тунел "Правешки ханове " при км 54+672 на Автомагистрала "Хемус ", е на стойност 320 700 лева без Данък добавена стойност. Съоръжението е въведено в употреба през 1999 година и е с дължина 834 м.

Всеки от трите механически плана включва осъществяване на разбор на риска, геодезически измервания, градивно проучване на съответния тунел, при нужда осъществяване на инженерно-геоложки изследвания и показване на механически отчет с планово предложение за ремонтно-възстановителни работи на тунелното оборудване.

Целта е да се плануват всички действия, които би трябвало да се изпълнят на оборудванията, в сходство с условията на Наредбата за механически правила и правила за планиране на пътни тунели.

Срокът за подаване на офертите е до 21 май 2018 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР