От 4 юли (понеделник) сутрешният блок на bTV Тази сутрин“

...
От 4 юли (понеделник) сутрешният блок на bTV Тази сутрин“
Коментари Харесай

Кои известни лица на bTV слизат от екран?

От 4 юли (понеделник) утринният блок на bTV " Тази заран “ стартира към този момент в 07:00 ч. Златимир Йочев ще продължи да показва най-актуалните тематики за деня и да посреща гостите в най-гледаното утринно време в националния ефир всяка делнична заран до края на юли.

От 1 август до завръщането му в ефир в края на месеца ще го заместват публицистите Иван Георгиев, Стоян Георгиев и Мария Ванкова.

Уикенд блокът " Тази събота и неделя " също ще продължи да обобщава горещите тематики и събития от седмицата през цялото лято. На 23 и 24 юли, в последния ефир преди ваканцията си, титулярните водещи Жени Марчева, Диана Любенова, Мария Цънцарова и Петя Дикова ще се включат с лятно въодушевление непосредствено от морето. От 30 юли водещи политически фигури и извънредни посетители в студиото на предаването ще посрещат Гергана Венкова и Кристина Газиева, а от 20 август до началото на есенния сезон – Румен Скрински и Радиана Божикова.

Емблематичното публицистично предаване на bTV " Лице в лице “ също продължава без отмора всеки работен ден от 17:20 ч., с цел да може да следим горещите политически пристрастености и мнения през цялото лято.



През юли завършва телевизионният сезон на предаването " Защо, господин министър? “. Очаквайте го назад в ефир при започване на септември, когато се чака още веднъж политическите пристрастености да бъдат нажежени.



Лятна отмора ще има и актуално-публицистичното предаване " 120 минути “, като през август в ефира на bTV ще се излъчват най-хубавите издания от годината. Водещият Светослав Иванов ще бъде още веднъж на екран на 11 септември за единадесетия следващ сезон на предаването.



bTV Репортерите също ще предложи най-интересното от излъчените през годината епизоди в седмиците от 9 юли до началото на септември.

През август малкия екран ще показа и най-хубавото от светското предаване CoolT. Слънчевата водеща Натали Трифонова ще бъде още веднъж в ефир от 10 септември 2022 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР