От 27 септември официално стартира кампанията за местните избори. Един

...
От 27 септември официално стартира кампанията за местните избори. Един
Коментари Харесай

Борислав Игнатов: Ще реша проблема с детските ясли в София за една година

От 27 септември публично започва акцията за локалните избори. Един от главните кандидати за кмет на София е претендентът на „ Демократична България” – проектант Борислав Игнатов.

В предаването „ Лице в лице” той изясни, че в акцията си залага извънредно доста на директната връзка с хората по региони, във всеки един квартал.
Борислав Игнатов: Ще продължа в конкуренцията поради приятелката ми Кандидат-кметът на „ Демократична България ” чака да победи
„ Ще въведем ясни правила, праволинеен надзор и ще реализираме бързи резултати. Наблягам на последното, защото това е главното, което куца сега. През последните години в София се вършат неща, само че те са извънредно бавни”, съобщи Игнатов.

Той се ангажира да реши казуса с детските ясли за една година по новаторски метод.

„ Във всички нови здания, които се вкарват в употреба в София, а те са стотици на година, да се плануват пространства на партерите, които да се получават от Столична община и там да има детски ясли по райони”, изясни Борислав Игнатов.
Дебат за по-чист въздух: Петима кандидат-кметове с концепциите си за София (ВИДЕО) Дискусия сред Йорданка Фандъкова, Мая Манолова, Борислав Игнатов, Борис Бонев и Ангел Джамбазки
По думите му неговият максимален коз е екипът, който стои зад него.

„ Всички наши претенденти за общински съветници са извънредно готови хора. Петима от първите 20 са доста високо равнище IT експерти. Благодарение на тях ще въведем главният инструмент, с който ще реализираме бистрота, отчетност и връзка с жителите, а точно цифровизация на работата на общината”, сподели още претендентът на „ Демократична България”.
„ Демократична България ” откри предизборната си акция в София Кандидатът за кмет Борислав Игнатов ще се бори с презастрояването и за по-чист въздух
„ В продължение на 11 години в София са трупани задължения. Излиза, че общината, ръководена от ГЕРБ, която се счита за дясна партия, е ръководена по един социалистически метод. А точно да се натрупат задължения и да се дават обещание неща, които са неизпълними”, съобщи Игнатов.

По думите му положителната процедура е заемът в никакъв случай да не надвишава 80% от приходите на дадена община. Той добави, че тревожното е, че най-вероятно ще има повишение на лихвите в бъдеще.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР