От 22 септември до 10 октомври Меркурий, който покровителства комуникацията,

...
От 22 септември до 10 октомври Меркурий, който покровителства комуникацията,
Коментари Харесай

Меркурий се движи във Везни! Прочетете съветите за този период

От 22 септември до 10 октомври Меркурий, който покровителства връзката, ще се намира в територията на Везни. Заради този пренос общуването ще е по-леко и дипломатично.

Когато Меркурий се движи в зодията, за която търсенето на баланс е приоритет, по-лесно ще вършим взаимни отстъпки с желанията си, а в метода си на мислене ще сме по-склонни да виждаме разнообразни гледни точки.

Хората, родени с това състояние на Меркурий, елементарно поддържат връзка с близките и стават отлични медиатори. Успяват да тушират напрежението и да изградят мост сред разликите.

В интервал на Меркурий във Везни е целесъобразно да събираме разнообразни отзиви, преди да вземем изрично решения. Изчакайте, само че не отлагайте прекомерно, тъй като с съмнението си може да изпуснете доста благоприятни условия.

Ако сте изправени пред някакъв избор, без значение дали става дума за избор на нов дом, на работа или на половинка, съставете лист с всички За и Против, само че най-после вземете ясна позиция.

Дайте си и някакъв съответен период, в който би трябвало да вземете изрично решение, а не превръщайте съставянето на лист в прекомерно дълъг развой, тъй като най-после може да се окаже, че разновидностите, към които сте се двоумили, към този момент са си отишли.

Тъй като Везните дават отговор за хубостта в астрологията, когато планетата на общуването се движи на тяхна територия, ще се показваме по-красиво. По отношение на диалозите е значимо да сортираме единствено тематики, по които има схващане.

Периодът на Меркурий във Везни не насърчава споровете, а ни поучава да търсим естетика в връзката с другите.

 Зодия Везни

Желанието за четене, придобиване на нови познания и къси пътувания ще е огромно, само че защото Везните са измежду по-мързеливите знаци, е евентуално да се отхвърляме от тези проекти, щом се наложи да проявим малко повече старания.

За да разберете в коя сфера би трябвало да търсите естетика при общуването с другите, да вършиме взаимни отстъпки с мнението си и да посредничите, вижте кой дом в наталната ви карта се ръководи от Везни.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР