От 20 до 31 октомври Vivacom предлага ексклузивно в своя

...
От 20 до 31 октомври Vivacom предлага ексклузивно в своя
Коментари Харесай

Vivacom с онлайн промоция на най-актуалните Nokia смартфони и аксесоари

От 20 до 31 октомври Vivacom предлага извънредно в своя най-актуалните смарт телефони Nokia, както и аксесоари от същата марка на доста атрактивни цени. Сред тях са телефоните Nokia G20, Nokia X10 5G, слушалките Nokia Power Lite, както и безжичният бийкън Nokia WiFi Beacon 1. В рамките на промоционалната акция, устройствата могат да бъдат закупени от онлайн магазина на оператора с отстъпки, достигащи 100 лв., в композиция с мобилен абонаментен проект.

 

Това е грациозен и функционален смарт телефон, изискан в скандинавски дизайн, с извънредно мощна батерия. Има 6.52-инчов IPS LCD екран, чието съответствие към корпуса е 81.9%, а резолюцията – 720 x 1600 пиксела. Моделът поддържа мобилни връзки от четвърто потомство (стандарта LTE) и разполага с безжичната технология NFC (Near Field Communication), както и с FM радио. В корпуса се крие 8- нуклеарен процесор и чипсет MediaTek Helio G35 (12 nm), оперативната му памет е 4GB, а вградената – 64GB. Батерията му е литиево-полимерна с потенциал 5050 mAh.

 

Друг нов и забавен модел от същия бранд е Nokia X10 – съвременен 5G смарт телефон, с мощна четворна камера, с ZEISS обективи, който е умислен да щади околната среда. Основният датчик на задната камера е 48 MP. Разполага също с 5 MP ултраширокоъгълен датчик, както и с два 2 MP – за макро фрагменти и за боке резултати. Дисплеят му е 6.67-инчов и поддържа Full HD+ резолюция. Моделът е с чипсет Snapdragon 480 5G, има 4GB оперативна и 128GB вградена памет. Той поддържа мобилни връзки от пето потомство и е усъвършенстван за работа с 5G мрежата на Vivacom, която е с най-голямо покритие в страната (1) - в над 200 обитаеми места и курорта.

 

Това са стилни безжични слушалки, основани да отговорят на потребностите на хората с динамичен метод на живот. Те са водоустойчиви (стандарт IPX7), устоят до 35 часа работа с едно зареждане на батерията и разполагат с компактна и стилна кутийка за зареждане. Предлагат извънредно изчистен тон, работят с безжичния стандарт Bluetooth и се ръководят безусловно с едно допиране.

 

Този безжичен бийкън подсигурява качествена и надеждна съгласуваност във всеки ъгъл на дома или офиса. Отличава се с изчистен дизайн, компактни размери (150 мм. х 115 мм. х 42 мм.) и лесна настройка. Разполага и с алтернатива за наставнически надзор. Може безусловно за минути да се включи и да проработи, обезпечавайки с връзка близките пространства.

(1) Най-голямо покритие на 5G мрежа след съпоставяне по обществено налична информация към 16.08.2021 година за 5G покритието на операторите по брой обитаеми места и курорти. 5G мрежата е налична за всички сегашни и бъдещи клиенти с мобилни абонаментни проекти и съвместими устройства. Повече информация на vivacom.bg
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР