От 2 до 11 юли на открита сцена с 1000

...
От 2 до 11 юли на открита сцена с 1000
Коментари Харесай

Театър пред театъра

От 2 до 11 юли на открита сцена с 1000 места, издигната пред Народния спектакъл "Иван Вазов ", ще се организира на най-очакваното театрално събитие на сезона - "Театър пред реатъра ".

Събитието се организира за трета поредна година с общителната поддръжка на Столична община и чака повече от 10 000 души на спектакъл под звездите, оповестиха от пресцентъра на Столична община.

Началото на „ Театър пред театъра “ на 2 юли ще даде Малък градски спектакъл „ Зад канала “ с представлението „ Ромул Велики “ от Фридрих Дюренмат, режисирано от Бина Харалампиева. В спектакъла вземат участие Герасим Георгиев – Геро, Василена Атанасова, Весела Бабинова, Петър Калчев, Бойко Кръстанов, Владимир Димитров, Владимир Зомбори, Стоян Младенов, Георги Кацарски, Атанас Чопов, Вежен Велчовски и Симеон Бончев.

На 3 и 4 юли за първи път на огромна сцена под намерено небе феновете ще видят един от най-хитовите спектакли на Народния спектакъл, за който билетите се изчерпват с месеци напред – „ Лисичета “. Представлението, което още веднъж носи подписа на режисьора Бина Харалампиева, е с присъединяване на звездите от първата ни натрупа Теодора Духовникова, Иван Юруков, Дарин Ангелов, Ана Пападопулу, Христо Петков, Цветан Алексиев, Цветомира Даскалова, Радина Боршош и Марин Рангелов.

5 и 6 юли са дните, в които под звездите ще се развихри същински сценичен карнавал – спектакълът „ Един безразсъден ден “ от Бомарше с режисьор Михаил Петров. Звездите в представлението по пиесата „ Сватбата на Фигаро “ са Параскева Джукелова, Гергана Змийчарова, Димитър Живков, Стелиан Радев, Джулия Бочева, Васил Драганов, Стоян Пепеланов, Христо Чешмеджиев, Христо Терзиев, Пламен Димов, Владислава Николова, Ева Данаилова, Вяра Табакова, Цветомира Даскалова.

И това не е всичко – на 8 и 9 юли, единствено месец след премиерата на Голяма сцена, публиката ще види за първи път навън мегазвездите на българския спектакъл Стефан Данаилов и Аня Пенчева в спектакъла „ Актирсата “. В комедията на Питър Куилтър двамата си партнират с Кирил Ефремов, Ненчо Илчев, Иван Панев, Павел Иванов, Живко Сираков, Боряна Бабанова и Божидар Мицев.

7, 10 и 11 юли са непокътнати за хитовия театър "Спанак с картофи " с присъединяване на Владимир Карамазов, Юлиан Вергов и Герасим Георгиев – Геро.

Билети за някои от спектаклите към момента могат да се купят на касите на театъра и онлайн на уеб страницата. В дните на "Театър пред театъра " касите ще бъдат отворени всеки ден до 21:30 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР