От 17 януари 2021 г. израелското министерство на здравеопазването ще

...
От 17 януари 2021 г. израелското министерство на здравеопазването ще
Коментари Харесай

Израел издава зелени паспорти на ваксинирани

От 17 януари 2021 година израелското министерство на опазването на здравето ще стартира да издава нов тип електронни документи - „ зелени паспорти “ - на тези, които са били имунизирани против . Това оповестява Министерството на туризма на страната, представено от РИА Новости.
" Става дума за прекосяване към живот без самоизолация и териториални ограничавания. Много страни разискват въвеждането на имунизационни паспорти ", разяснява Владимир Шкляр, шеф на департамента на израелското министерство на туризма в Руската федерация.
 В Беларус стартира имунизиране с съветската Спутник V В Беларус стартира имунизиране с съветската " Спутник V "
На 29 декември Беларус стартира акция за имунизация против ковид благодарение на „ Спутник V ”, ставайки първата страна изв...
„ Зелен паспорт “ е мобилно приложение, което се изтегля на смарт телефон. Може да се задейства седем дни след втората доза на имунизацията.
Електронният документ ще се трансформира в позволение за израелци да летят в чужбина и ще ги освободи от нуждата да съблюдават режим на самоизолация след завръщането си от страни с висока периодичност на болесттите. Също по този начин ще разреши на израелците да не се самоизолират след контакт със инфектирано лице в страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР