От 14 ноември 9 000 бежанци се завърнаха от Армения

...
От 14 ноември 9 000 бежанци се завърнаха от Армения
Коментари Харесай

Все повече бежанци се завръщат в Нагорни Карабах

От 14 ноември 9 000 бежанци се завърнаха от Армения в Нагорни Карабах, съпроводени от съветски миротворци, съобщи БГНЕС, базирайки се на ТАСС.
" Както оповестяват от съветското министерство на защитата, от 14 ноември съвсем 9 000 мигранти са съумели да се върнат в Нагорни Карабах. И в случай че през първите дни броят им не е надвишавал няколкостотин души, в този момент хиляди хора, искащи да се върнат вкъщи, идват на сборния пункт в Ереван ", оповестява организацията.
 Турция упрекна НАТО и Европейски Съюз в липса на оферти за разрешаване на спор в Нагорни Карабах Турция упрекна НАТО и Европейски Съюз в липса на оферти за разрешаване на спор в Нагорни Карабах
НАТО и Европейски Съюз не показаха съответни оферти за преустановяване на военния спор в Нагорни Карабах, до момента в който Руската федерация и Турция...
Броят на рейсовете, заминаващи проведено към Степанакерт, се приближава до три дузини на ден. " В конвоя се включват и персонални коли с пасажери и домашен движимости - общо няколкостотин коли ", отбелязва ТАСС.
Вчера съветското министерство на защитата разгласи връщането на 1400 души в Степанакерт, съпроводени от съветски миротворци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР