От 12 септември започна гласуването в единствения конкурс за български

...
От 12 септември започна гласуването в единствения конкурс за български
Коментари Харесай

Над 150 кандидатури от цялата страна за „Сайт на годината“

От 12 септември стартира гласуването в единствения конкурс за български уеб планове
  Конкурсът „ Сайт на годината “ се провежда от „ Фондация за интензивно развиване на уеб “ и има за цел да покаже най-хубавите български уеб сайтове. Кандидатстването в състезанието продължи до 10 септември и всеки участник можеше да се записва в до две от общо 10 категории. Сега е време журито и публиката да дадат своя глас, с цел да отличат уеб страниците на годината.

Гласуването ще продължи до 30 септември и всеки може да избере собствен любимец тук: https://bgweb.bg/. Победителите на публиката ще получат грамота, а на журито – грамота и специфична статуетка.
Kaldata също е участник в състезанието, част от категорията Медиен уебсайт. Ще се радваме, в случай че гласувате за нас!
Ще се включи и жури, което с присъствено гласоподаване ще дефинира до три плана, персони, начинания, с принос върху развиването на уеб в България в последната година или като цяло. Възможно е да се предлагат и участници, достигнали интернационално самопризнание и развиване. След разискване на всички кандидатури ще се изберат до 3 носителя на специфичната премия на „ Сайт на годината “.
Категориите на състезанието са 10 – девет са за уеб сайтове, една е за мобилни приложения. Най-голям интерес провокираха категориите „ Фирмен уебсайт “, „ Сайт за услуги “ и „ Продуктов уебсайт “
Някои от участниците в състезанието са уеб страниците на една от най-мащабните конференции за цифров маркетинг в България и най-големия здравен онлайн магазин у нас. Участват също най-голямата онлайн туристическа организация в България, предлагаща разнообразни туристически услуги напълно посредством своите уеб страница и мобилно приложение, най-големият български софтуерен портал и доста други.

„ Радвам се, че успяхме да притеглим повече от 150 кандидатури, както и да мотивираме 52 потвърдени експерти по програмиране, уеб дизайн или цифров маркетинг да станат членове на журито ни. Пред тях стои сложната задача да отличат най-хубавите планове. Официалната гала по награждаването ще се организира на 4 октомври. Победителите ще получат влиятелното отличие „ Сайт на годината “ за съответната категория, неповторима статуетка и грамота “, показа Жюстин Томс от „ Фондация за интензивно развиване на уеб “.

 „ Освен на спечелилите в оповестените категории, ще дадем и специфични награди на до три плана, персони, начинания, които имат забележим и значим принос върху развиването на уеб в България в последната година или като цяло “, сподели Любомир Русанов от „ Фондация за интензивно развиване на уеб “.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР