От 1-ви април 2021 г. МЕТРО България има нов главен

...
От 1-ви април 2021 г. МЕТРО България има нов главен
Коментари Харесай

Никола Готрон е новият шеф на МЕТРО България

От 1-ви април 2021 година МЕТРО България има нов основен изпълнителен шеф - Никола Готрон Атила Йенисен, понастоящем изпълнителен шеф на компанията в България, поема нова позиция като основен изпълнителен шеф на МАКРО (МЕТРО) Чехия
МЕТРО България афишира назначението на новия си основен изпълнителен шеф - Никола Готрон. Той наследява Атила Йенисен, който поема идната си предизвикателна роля като изпълнителен шеф на МАКРО (МЕТРО) Чехия.

Никола Гoтрон стартира кариерата си в компанията през март 2007г. като началник на отдел Снабдяване в МЕТРО Франция, където остава до края на 2014-та година, заемайки разнообразни длъжности и в отдел Продажби. Следва назначението му за шеф Продажби в МАКРО (МЕТРО) Нидерландия, последвано от същата позиция в МЕТРО Китай, където остава до актуалното си предопределение в България.

Никола носи необятен опит в новата си роля и гледа към бъдещето с амбициозни проекти за Метро България: Предизвикателството, откогато METRO дойде в България преди 22 години, е да поддържаме нашите бизнес клиенти, а актуалната обстановка направи тази задача още по-трудна. Планираме да създадем бизнеса си многоканален, с цел да дадем опция на O2O (онлайн към офлайн) метод за нашите клиенти. Ще продължим да създаваме нашите висококачествени стандарти и лични марки, с цел да подобрим удовлетвореността на нашите клиенти.

Мотото на Никола е “Никога не се отхвърляй ”. Той е женен, с четири деца.

Атила Йенисен поема поста основен изпълнителен шеф на МАКРО (МЕТРО) Чехия.  Атила има повече от 20 години опит в Метро на разнообразни пазари и безспорно ще внесе нов лидерски метод в идната си роля. По време на съвсем петте години, прекарани като изпълнителен шеф в България (от август 2016 г.), Атила способства доста за позиционирането на METRO като виновен търговец на едро и стратегически сътрудник на самостоятелния бизнес в страната. Ръководството му въодушеви основни планове на МЕТРО България като „ Отгледано с грижа в България “ и „ Преоткрий България “. Приносът на Атила за МЕТРО България може да се опише с няколко стратегически области: фокус върху районните и виновни артикули в асортимента, налагане на общественото предприемачество в връзките с ХоРеКа клиентите, както и овластяване на дамите в бизнеса.

МЕТРО постоянно е бил приближен сътрудник и дружно с уговорката на нашите хора към триумфа на клиентите ни, имам вяра, че постоянно ще бъдем водач на мнение и деяние в България, показа Атила Йенисен.

От името на Метро България бихме желали да благодарим на Атила и Никола за мощната им ангажираност и да им пожелаем най-хубавото в новите им функции в България и Чехия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР