Освобождаването на група украински селища, намирали се под руска окупация

...
Освобождаването на група украински селища, намирали се под руска окупация
Коментари Харесай

Резников пред FT: Украйна още не е нанесла главния си удар

Освобождаването на група украински селища, намирали се под съветска окупация до последните седмици, не беше " основното събитие " на плануваната офанзива на силите на Киев, съобщи украинският министър на защитата Олексий Резников, представен от Ройтерс.

" Когато това се случи, всички ще го видите. Всички ще видят всичко ", даде обещание той в изявление за английското издание " Файненшъл таймс ".

С това той отхвърли мненията в медиите за муден прогрес против добре укрепените позиции на съветските сили.

Основните украински бойни запаси, в това число множеството бригади, подготвени неотдавна в западни страни и снабдени с съвременни танкове и бронирани машини на НАТО, към момента не са били задействани в интервенцията, акцентира Резников, представен от Българска телеграфна агенция.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР