Освен убийствата на тези 4 човека има и други неща,

...
Освен убийствата на тези 4 човека има и други неща,
Коментари Харесай

Демерджиев с разкрития за убийството на Къро: Убийците са останали в къщата, от каси липсват…

Освен убийствата на тези 4 индивида има и други неща, които насочват към други следи. Това съобщи някогашният длъжностен вътрешен министър Иван Демерджиев във връзка убийството на Красимир Каменов-Къро и още трима негови близки в ЮАР в ефира на bTV.
По думите му следствието напредва. Властите в Република Южна Африка са изразили подготвеност да пратят у нас проверяващи, които да работят дружно с българската полиция по случая с разстрела.
Демерджиев посочи, че има следи, които приказват, че не става въпрос единствено за разстрела и би трябвало да се обясни кой е гарант на зверството.
Без да дава детайлности, Демерджиев разяснява, че причинителите на закононарушението в ЮАР са „ направили и други дейности в къщата “, откакто убиват четири индивида.
„ След като убиваш 4 индивида, и по-късно оставаш в къщата, значи има някаква причина “, уточни той.
„ Когато се прицелиш в избрани места в една къща и си решил да извършиш още нещо там… Да отвориш едни каси и да се вземе тяхното наличие. Не мога да приказвам допълнително елементи. Разбити са едни каси и са взети някои неща “, разгласи Демерджиев.
Той не посочи какво тъкмо е взето.
„ Интересното е, че има доста полезности в къщата, явно става въпрос, че нещо друго е взето “, сподели още той.
„ Очаквам органите за следствие да дадат отговор за какво тези хора, умъртвили четири индивида, са си разрешили да извършат и други дейности “, сподели той.
Демерджиев разяснява и проектите си за бъдещето и ще влиза ли в политиката.
Ролята ми на държавник ще продължи. Ще се боря на този терен. Докъде ще ме води това – ще забележим. Ситуацията дефинира дали публичната функционалност ще прерасне в политическа или не “, сподели той и добави:
„ Нека изчакаме събитията да се развият, да пристигна съответният миг и тогава ще можем да разясняваме непосредствено “, сподели Демерджиев.
През последните дни стана ясно, че част от служебните министри стават съветници на президента Румен Радев. „ Последните години подкрепям систематични контакти с президента и неговата администрация. Смятам и отсега нататък да е по този начин. Нямам предпочитание да заемам пост на този стадий “, сподели Демерджиев.
Парите в Министерство на вътрешните работи
Заплатите в системата на Министерство на вътрешните работи ще бъдат първото огромно предизвикателство пред новия вътрешен министър, счита Демерджиев.
„ Моите наблюдения са, че автоматизирано се повтарят едни бюджети. Няма по какъв начин хората да са стимулирани “, сподели той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР