Освен къщите и улиците на Берковица, под вода и силно

...
Освен къщите и улиците на Берковица, под вода и силно
Коментари Харесай

Ужасът в Берковица: Плач на деца огласи града. Майка прескочи оградата, за да стигне до рожбата си

Освен къщите и улиците на Берковица, под вода и мощно потърпевши са и болничното заведение и детската градина. В детската градина „ Малина “ водата е достигнала до 1,40 м. Почти всичко е унищожено.
По време на потопа в градината е имало екип и четири дечица, които са чакали родителите им да ги вземат. За благополучие потърпевши няма.
Три от децата видяха по какъв начин водата отнесе колата на дядо им и се разплакаха, само че след това майката пристигна да си ги вземе, описа една от служителките в забавачката пред Нова нюз.
Другата майка я видяхме по какъв начин прескача оградата, с цел да стигне до детето си. Ние я прибрахме при нас, дадохме й сухи облекла и дружно изчакахме, до момента в който всичко свърши. През това време водата влизаше в постройката, описа още тя.
Децата са добре, живи и здрави, добави тя.
Щетите по градината са големи. Унищожена е цялата техника на детското заведение. Пералня, съдомиялна, пекарна, фризери, ледник – всичко беше под вода и е унищожено. До 2 часа през нощта с пожарникарите теглихме водата, те направиха каквото можаха, само че вредите са факт, описа шефът на градината.
Сами не можем да се оправим. Моля за помощ, дано който може да ни помогне, с цел да можем да продължим да се грижим за нашите деца в градината. Това е централна детска градина. Моля за помощ в този сложен миг, разяснява тя.
Децата от детската градина няма да могат да я посещават до петък.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР