Освен доказана актриса, Рийз Уидърспун вече е и доказана бизнесдама,

...
Освен доказана актриса, Рийз Уидърспун вече е и доказана бизнесдама,
Коментари Харесай

Карикатурата, която е разстроила Рийз Уидърспун

Освен потвърдена актриса, Рийз Уидърспун към този момент е и потвърдена бизнесдама, тъй като съумя да продаде продуцентската си компания за милиони.
 Рийз Уидърспун, Hello Sunshine и продажбата на продуцентската ѝ компания
Милионите, за които Рийз Уидърспун продаде компанията си

Какво значи това за актрисата

Но и при нея началото е било мъчно и нестабилно. В подкаста We Are Supported By актрисата споделя за един миг от 2015 година, който я е предиздвикал да се почувства зле и да се разплаче.

Уидърспун споделя, че през 2015 година в списание Time е имало публикация, озаглавена Hollywood`s New Domestic Divas, в която внимание е обърнато както на нея, по този начин и на Гуинет Полтроу, Блейк Лайвли и Джесика Алба.
 Снимка 541223

И по-точно на обстоятелството, че и четирите по това време са стартирали бизнес хрумвания. Но Рийз Уидърспун твърди, че за нея методът, по който публикацията е била поднесена, е бил обиждащ.

Актрисата си спомня, че към нея е имало подигравка на актрисата, на която се е виждало по какъв начин Джесика Алба държи ютия, до момента в който в нейните ръце може да се види прахосмукачка.

Уидърспун споделя, че и четирите са решили да влагат парите, времето и репутацията си в нещо ново тъкмо както са го правили Джордж Клуни и Робърт де Ниро да вземем за пример. Но на тях не са им се присмивали.
 The Morning Show, Дженифър Анистън, Рийз Уидърспун и филмов откъс на втори сезон на сериала на Apple TV+
Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун са още веднъж в играта

Трейлър на втори сезон на The Morning Show

Според нея публикацията и карикатурата са отправили обръщение към всички дребни девойки, че в случай че са сполучливи в една сфера, то не мога да такива и в друга, написа TooFab.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР