Освен божествено вкусна, царевицата е също толкова полезна. Нейните лечебни

...
Освен божествено вкусна, царевицата е също толкова полезна. Нейните лечебни
Коментари Харесай

Веднага щом научите какво лекува царевичната коса, никога повече няма да я хвърлите

Освен божествено вкусна, царевицата е също толкоз потребна. Нейните лечебни свойства са толкоз доста, че даже би ни било мъчно да посочим всяко от тях. Кой да допусна, че царевичната коса, образуваща се под листата, е една от съставките на редица лекарствени добавки?!

Ако желаете да се възползвате от позитивните свойства на царевичната коса, би трябвало да я отстраните от млечните кочани и да я оставите на слънце, където да се изсуши. В противоположен случай ще почернее и не ще можете да се възползвате от потребното й деяние.

Какво лекува царевичната коса?

В царевичната коса се съдържат главно витамин К, аскорбинова киселина, етерични масла и други потребни субстанции. Повечето препарати, в които взе участие тази съставна част, имат кръвоспиращо и диуретично деяние.

Ако желаете да извлечете най-много изгодите от царевичната коса, най-добре да си извършите запарка от нея. Залейте почти една супена лъжица изсушена царевична коса с към половин литър студена вода. Около един час се вари на муден огън и по-късно се охлажда и прецежда.
 Ако видите това, НИКОГА не купувайте варена царевица на плажа Ако видите това, НИКОГА не купувайте варена царевица на плажа
Варената царевица на плажа е един от тези деликатеси, от които никой не желае да се лишава. Тя е толкоз вкусна, ароматна и примамливо...

Пийте по две супени лъжици, 4 пъти дневно. Ако имате проблеми с жлъчката или черния дроб, тази запарка доста ще ви помогне.

Тъй като царевичната коса има диуретично деяние, тя е извънредно подобаваща за хора, които желаят да се лишат от някое и друго килце. Отварата потиска апетита.

Възползвайте се от изгодите на този артикул, който сме привикнали да изхвърляме, откакто почистим млечните кочани. Той е извънредно скъп и богат на редица потребни субстанции!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР