Остри критики към президента Радев отправи Корнелия Нинова.На въпрос как

...
Остри критики към президента Радев отправи Корнелия Нинова.На въпрос как
Коментари Харесай

Скандал. Как Нинова е учила Радев да говори

Остри рецензии към президента Радев насочи Корнелия Нинова.

На въпрос по какъв начин би дала отговор на рецензиите на президента Радев за оръжията, Нинова разяснява, че думите му са операция. „ Той знае доста добре, че тези износи в този момент са по контракти, подписани от неговите служебни кабинети “, сподели Нинова.

„ Аз имам персонална отговорност за триумфа на Румен Радев. Никой не го познаваше, против мен застана цялата партия и цялата страна. Един месец съм обикаляла по села и паланки с него, той не можеше да приказва политически. Всичко това бяха старания на Българска социалистическа партия “, каза Корнелия Нинова в отговор на въпрос дали Румен Радев към момента е президент на левицата.

„ Изненадват ме някои от реакциите му. Надявам се да остане справедлив в оценките си “, сподели Нинова.

„ Чухме крайни отзиви, само че Русия по отношение на България е другарска страна “, счита министърът на икономиката Корнелия Нинова. В предаването „ Защо, господин министър? “ по бТВ водачът на левицата отговаряше на въпросите на Мария Цънцарова.

„ По-голямата част от обществото у нас счита Русия за другарска страна – по тази причина беше и този висок % да не изпращаме оръжия. Втората част са политическите оценки – там чухме крайни отзиви, даже на хора в обединението. Спрямо България е другарска страна “, счита Нинова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР