Оставките са пречистване за ГЕРБ, няма значение колко на брой

...
Оставките са пречистване за ГЕРБ, няма значение колко на брой
Коментари Харесай

Борисов: Взимаме оставки, пречистващи са за ГЕРБ

Оставките са филтриране за ГЕРБ, няма значение какъв брой на брой са те. В другите партии също имаше хора за оставки, само че при нас стандарт е хората да дават отговор за осъществено от тях, съобщи министър председателят Бойко Борисов в изявление за бТВ.

„ Моят „ синковец “ (Александър Манолев – бел.ред.) беше отхвърлен, разследван е, наложена му е гаранция от съда. Ще си заплати и ще връща пари. Това е стандартът на ГЕРБ “, безапелационен бе Бойко Борисов.

Готвят ни нов „ Костинброд “ в четвъртък или петък, само че ние ще сме подготвени да реагираме, сподели Борисов (повтаряйки лансираната от самия него през вчерашния ден версия), само че отхвърли да назове съответна информация. Макар че бе мистериозен по въпроса, той въпреки всичко се възмути от това, че Българска социалистическа партия и другите съперници на ГЕРБ пускат „ хибридна “ информация. „ те знаят, че нямат различен късмет и по тази причина прибягват до тези средства “, сподели министър председателят и водач на ГЕРБ.

В Костинброд помните ли какво направиха, внезапно детонация, рейсове с долни дъна. Те нямат различен късмет. Най-лесно е да намериш определени истини и да си ги съчетаеш, сподели Борисов.

"ГЕРБ загуби 6% от „ Костинброд “ и най-после се оказа, че няма подправени бюлетини. На дебата на водачите на листи се демонстрира, че Мария Неделчева (Габриел) в пъти превъзхожда. Направеното от ГЕРБ няма опция ", сподели още той.

"Злоупотреби има на всички места, значимо е страната да не ги замазва. Европейска комисия ще продължи да следи какво се случва “, сподели Мария Габриел, която беше в студиото с Борисов.

Обичам българското, за мен Мария Габриел е Мария Неделчева, а Ева Майдел – Ева Паунова, похвали се Борисов и беше подготвен да покаже, че тъкмо по този начин двете дами са записани в неговия мобилен телефон. Премиерът има незадълбочен спомен за първата си среща с Мария Габриел, само че усещане прави групата пристигнали и образовани младежи от Франция.

Очаквайте подробности
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР