Оставката на вътрешния министър няма да реши нищо. Това каза

...
Оставката на вътрешния министър няма да реши нищо. Това каза
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 10.11.2022 г.


Оставката на вътрешния министър няма да реши нищо. Това сподели о.з. полк. Чавдар Петров, някогашен зам.-директор на Национална работа " Сигурност “, ръководител на Асоциация " Сигурност “ по отношение на случая на границата ни.

Близки на Десислава Иванчева и Биляна Петрова се събраха на митинг пред Съдебната палата в София довечера. Те упорстват присъдите им да бъдат анулирани, заяви Българска телеграфна агенция. Хората събират подписи, с които ще желаят и опрощение на наказаните. Молба за опрощение до президентската институция към този момент е подал и адв. Николай Хаджигенов, заяви самият той с пост във Facebook.

В момента Българска социалистическа партия не са евентуален съдружен сътрудник на " Продължаваме промяната ", съобщи съпредседателят на партията Асен Василев пред Българска национална телевизия.

Бившият ръководител на Народното събрание Ива Митева разгласи, че се разделя с " ИТН ". Тя изясни, че е изпълнила уговорката си към партията на Слави Трифонов.

Управителят на Българска народна банка Димитър Радев прикани за синхронизиране на паричната и фискалната политика. Той взе участие в съвещанието на бюджетната комисия, на което бе утвърден на първо четене така наречен „ удължителен закон “. С него се дава опция да се запазят всички заплащания от хазната до съставянето на постоянно държавно управление, заяви БНР.

Вярваме, че може да се сформира държавно управление, само че не имаме вяра на Борисов. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия след срещата с ГЕРБ.

" От чуването на служебния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев в Народното събрание стана ясно, че има още доста какво да се направи във връзка с укрепването на границата. Нашето предпочитание да бъдем признати в Шенген директно кореспондира с това.... Това е своевременен диалог, с цел да може да се усъвършенства обстановката на границата, в случай че виждаме увеличение на мигрантския поток ".

По никакъв метод не мога да приема, и ние като страна, обвиняванията на госпожа Захарова, че София носи цялостна отговорност за удължаването на ескалацията на спора в Украйна. Отговорност за тази война има единствено и само Русия. Това съобщи заместник- министърът на външните работи и представител на Министерството на външните работи (МВнР) Костадин Коджабашев на брифинг във ведомството през днешния ден.

Изказването му е в отговор на журналистически въпрос по отношение на изказването на представителя на съветското министерство на външните работи Мария Захарова, посочи Българска телеграфна агенция. Вчера Захарова сподели на брифинг, че „ Русия преглежда решението на България да даде военна помощ на Украйна като следващ вражески акт, който ще докара до по-нататъшно утежняване на двустранните връзки “.

По думите на Коджабашев не е демонстрация на добър звук да се разясняват решенията на Народното събрание ни от представители на непозната страна. По отношение на вчерашното изказване на Захарова, мога да отбележа, че то изцяло се вписва в пропагандната реторика на Руската федерация, и в този смисъл не съставлява безусловно никаква изненада със своите послания, съобщи той.

" На 10 ноември си играех футбол и си гледах живота ". Това съобщи някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов в изявление за bTV по отношение на навършването на 33 години от рухването на властническия режим на Българска комунистическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР