Оставката на председателя на парламента Цвета Караянчева поискаха депутатите от

...
Оставката на председателя на парламента Цвета Караянчева поискаха депутатите от
Коментари Харесай

БСП поиска оставката на Цвета Караянчева


Оставката на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева желаеха депутатите от Българска социалистическа партия поради вчерашния случай с майките от „ Системата ни убива “, които се барикадираха в постройката на Народното събрание, а НСО ги изведе със мощ в края на деня.

Стигнахме до неуместната обстановка тоалетната на Народното събрание да се окаже политически фактор и да стане мотив за разискване. Искам да припомня, че това дете, което през вчерашния ден не беше позволено да стигне до тоалетната на Народното събрание, единствено преди две години, на наши съвещания, седеше вътре в залата, уточни от трибуната депутатът от Българска социалистическа партия Антон Кутев.

Аз извинявам техните митинги, те се пробват да влияят на властта с методите, които те имат, добави социалистът.

Вече трети месец не престават митингите по улиците на София и на страната. Защо стачкуват жителите на открито? Защото считат, че корупцията разрушава страната. Някои от тях считат, че правораздавателната система е компрометирана, множеството от тях считат, че няма правдивост. Мислят, че политиците ги лъжат и се подиграват с тях. Убедени са, че живеят в условия на тежки и несправедливи неравенства, сподели още Кутев. Според него хората не могат да живеят с приходите, които имат: „ Не могат да живеят в страната, в която са родени и която обичат. Не могат да живеят със здравната система, която имат, и доста други. Аз извинявам техните митинги, които те се пробват да създадат по всевъзможни способи. Опитват се да влияят върху властта с методите, които те имат. В по-голямата си част те са изцяло демократични. “

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР