Оставката на двама министри поиска депутатът от ДПС Хамид Хамид

...
Оставката на двама министри поиска депутатът от ДПС Хамид Хамид
Коментари Харесай

ДПС поиска оставката на двама министри: Тия са адвокати на „Лукойл“! Г-н Петков, а вие…

Оставката на двама министри изиска депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид – на икономическия Богдан Богданов и на енергийния Румен Радев. Причината – съгласно него те подкрепяли „ кремълския режим “ и ги назова юристи на „ Лукойл “.
„ Господин Петков, ваша е отговорността да поискате оставката на тези двамата министри “, обърна се Хамид към съпредседателя на „ Продължаваме промяната “, предава 24 часа.
„ Всичко се оказва една ала-бала. За толкоз време никой по въпроса нищо не е приключил. Чуваме едни апели, пожелания, а зад всичко това прозира към този момент на цяла Европа и ни сочат с пръст – юристите на „ Лукойл “ тук пред вас “, сподели Хамид и уточни министрите. „ От всичките им дейности прозира лобизма в интерес на „ Лукойл “ и кремълския режим, където с сходно успиване, към този момент месеци наред в действителност тези хора подкрепят финансирането на кремълския режим “.
Според Хамид двамата министри желаят да забавят прекъсването на дерогацията, с цел да могат „ шепа хора “ да осъществят 60% от модифицирания съветски нефт, който се изнася контрабандно от страни от Европейския съюз.
Думите на Хамид пристигнаха по време на дебата в Народното събрание за прекратяването на дерогацията и 20 минути преди вота на съмнение против държавното управление.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР