Оставиха ли празниците поражения върху фигурата ви? Обилна храна, много сладкиши,

...
Оставиха ли празниците поражения върху фигурата ви?
Обилна храна, много сладкиши,
Коментари Харесай

Как звездите си връщат добрата форма?

Оставиха ли празниците провали върху фигурата ви?

Обилна храна, доста сладкиши, солидно количество алкохол – каквото и да си приказваме, по Коледа и Нова година всички сме му отпуснали края. И по всяка възможност имаме един-два кг от горната страна, усещаме се подути, нямаме доста енергия…

Затова сме тук с едно звездно SOS фитнес подкрепление.  Събрахме куп обичани звезди, които са известни с съвършените си тела – от Алесандра Амброзио до Леа Мишел. Вдъхновете се от тях и до десетина дни още веднъж ще сте в топ кондиция.

Алесандра Амброзио не тренира въобще, допреди да роди първото си дете. Днес е в по-добра форма отвсякога, въпреки че когато е в родната си Бразилия, прекалява с тестените произведения. Как влиза назад във форма по-късно, научете тук.

Джесика Алба  винаги е казвала, че ненавижда тренировките. Но все пак, с дребни трикове, си е наложила да прави извършения по 45 минути всеки ден.

 33949-jessica-3

На 37 години, Кейт Хъдзън също към този момент тренира всеки ден. Актрисата обича храната и изключително тестените произведения, само че за сметка на това прави и детокс режими за по няколко дни.

Нина Добрев също има дни, в които си разрешава по някоя обичана, въпреки и нездравословна храна. Българската звезда компенсира по-късно с доста придвижване и с меню, богато на витамини и минерали.

Селена Гомес има една наложителна добавка в хранителния си режим. Ето какво приема всеки ден, с цел да поддържа метаболизма си.

Ким Кардашиян пък залага на диетата на Аткинс, с цел да смъкна килограмите след втората си бременност. Тя отслабва приблизително с по един кг всяка седмица.

Хайди Клум  винаги намира метод да се движи доста в всекидневието си. Така гори калории, без да се натоварва от мисълта за тежки тренировки.

 lea_michele_forma
Леа Мишел твърди, че когато има неприятен ден, си прави макарони със сирене и си сипва чаша вино. И макар че не гладува, през предходната година тя реализира най-хубавата си форма.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР