Оставих я разплакана в яслата, затворих вратата и тръгнах. Кецовете

...
Оставих я разплакана в яслата, затворих вратата и тръгнах. Кецовете
Коментари Харесай

Първи ден на работа след майчинство: как да се справим с чувството за вина

Оставих я разплакана в яслата , затворих вратата и потеглих. Кецовете бях сменила с обувки на ток. Днес е първият ми ден на работа след края на майчинството.

В главата ми се редуваха мисли за новите планове, които ме чакат и за двете сладки ръчички, които ме гушкаха тази заран.
 Формулата за здрави зъби, която усмивката обича Edna предлага Формулата за здрави зъби, която усмивката обича
Чувствам се ужасяващ лакомец.

Зарязвам си детето на непознато място, с непознати хора и други изплашени деца , с цел да се върна на работа.

Работи ли ми се или просто желая да си умря от попарата, памперсите и „ не пипай там “?

Докато бях в майчинство и бутах количката на следващата насилствена разходка на открито, „ децата би трябвало да се извеждат всеки ден, даже майката да не е спала цяла нощ “, леко завиждах на сътрудниците ми.
 жена родител
Имаха свободата да се хранят когато изискат, да се съсредоточат или пък да си поприказват, да проведат логичен диалог , да измислят нещо красиво, ново и забавно, да отидат до тоалетна на затворена врата, въобще имаха лукса да разполагат със себе си.

Сега, когато това е действителността и за мен и ухая на парфюм, а не на мокри кърпички със лавандула и смрадлика , не спирам да се оглеждам за дребната главица, която стига тъкмо до коляното ми.

Чудя се добре ли е там, в яслата в другия завършек на града , дали още плаче или се помири, че ще я гушкат други дами, до момента в който майка ѝ е неизвестно къде.
 майчинство Unsplash
И преди да се разрева с глас, задето съм ужасна, егоистична и неприятна майка, влезте в галерията и вижте по какъв начин се оправям с възприятието си за виновност . Надявам се да проработи и този път.

Към галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР