Остават по-малко от 3 седмици до началото на Мондиала в

...
Остават по-малко от 3 седмици до началото на Мондиала в
Коментари Харесай

Списък на най-големите звезди, които ще пропуснат Световното първенство поради контузии

Остават по-малко от 3 седмици до началото на Мондиала в Катар, а описът с контузени футболисти, които ще го пропуснат, набъбва неимоверно напоследък. В идващите редове ще ви представим най-големи имена, които няма да играят за националните си тимове, съгласно формалната информация, оповестена от клубните им отбори.

Пол Погба, Франция - 29-годишният централен полузащитник бе огромната звезда на „ петлите “ по време на триумфа в Русия през 2018 година, само че след завръщането си в Ювентус през миналото лято получи тежка травма в коляното и също така имаше проблеми с един от братята си, за който се твърди, че го е изнудвал за пари.

Н'Голо Канте, Франция - Дефанзивният халф от дълго време е неизменима част от състава на Дидие Дешам, само че миналите няколко сезона се трансфораха в призрачен сън за него, тъй като стартира да страда от хронични проблеми с бедрата. Канте също ще е голяма липса за французите.

Тимо Вернер, Германия - Германия от дълго време има проблеми с намирането на централен нападател, като това датира още от пенсионирането на Мирослав Клозе и Лукас Подолски. Вернер в това време се трансформира в релативно добра алтернатива, само че бързоногият голаджия се контузи преди няколко дни с клубния си Република България Лайпциг и също е навън от сметките.

Рийс Джеймс, Англия - Десният защитник на „ трите лъва “ изпревари съперниците си за поста в очите на Гарет Саутгейт, макар изобилието от гении в тази зона за отбора. Той обаче страда от проблеми в коляното и няма да го забележим в Катар.

Диого Жота, Португалия - С оглед ужасната форма на Кристияно Роналдо „ Селесао “ имаше потребност от човек, който да поведе офанзивата за международните финали и това трябваше да е точно нападателят на Ливърпул. Той обаче страда от проблеми в прасеца и към момента не е изцяло изключена опцията да бъде опериран.

Педро Нето, Португалия - Крилото на Уувърхамптън пребори доста сериозна конкуренция, с цел да се добере до място в националния си отбор, само че от октомври насам се лекува след интервенция на глезена, тъй че няма да има опция да блесне на най-голямата футболна сцена.

Артур Мело, Бразилия - Бразилците по традиция са любимец за трофея, само че отсъствието на задоволително класен плеймейкър може да се окаже проблем тази година. Артур бе считан за една отлична алтернатива, само че през миналите към този момент съвсем 2 години е непрекъснато унизен от мускулни проблеми. Той имаше очаквания, че това ще се промени с прекосяването си чартърен от Барселона в Ливърпул, само че шансът му не се прекатурна.

Хесус Корона, Мексико - „ Ацтеките “ по традиция са един от най-опасните тимове на международните шампионати, тъй като постоянно са разполагали с нападатели от класата на Корона. Той обаче е отвън сметките с фрактура в левия гален, датираща още от август насам.

Под въпрос към този момент са още Хьон-мин Сон от Южна Корея, Бен Чилуел от Англия, Ромелу Лукаку от Белгия, Кайл Уокър от Англия, Кевин Филипс от Англия, Роналд Араухо от Уругвай, Анхел Ди Мария от Аржентина и Пауло Дибала също от Аржентина.

Световното състезание в Катар започва на 20 ноември и ще продължи до 18 декември./Fakti
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР