Остават 7 дни до старта на най-гледаното и клюкарско реалити

...
Остават 7 дни до старта на най-гледаното и клюкарско реалити
Коментари Харесай

Скандални личности влизат във ВИП Брадър

Остават 7 дни до старта на най-гледаното и клюкарско реалити у нас " ВИП Брадър “, а част от колоритните съквартиранти, които ще населяват къщата за известни персони, към този момент са ясни! От кухнята на шоуто издадоха особено за " Хотарена " участници, които на 100% ще гледаме след 1 седмица. Ще има фамилна двойка - Петко и Яна Димитрови ще оставят за известно време грижите за децата на околните си, защото влизат в шоуто. 

Най-нашумелият поп реализатор, станал известен на първо време като стихотворец под името Константин Трендафилов, и като гаджето на тийн сензацията Дара – Папи Ханс ще покаже образно по какъв начин се прави " Кекс “, както гласи заглавието на едноименния му първи музикален шлагер. 

Ще има лице, което е лежало в зандана заради разнообразни обвинявания и това е някогашният рапър Ванко 1. Валентин Кулагин и Нора Недкова, които спретнаха всеизвестен селски сеир в присъединяване им в " Черешката на тортата “ също ще бъдат в " Брадъра “, само че за тяхното наличие се знае от много от дълго време. 

Дългогодишната водеща на БНТ Мира Добрева също ще населява популярната къща. Веднага след края на " ВИП Брадър “ ще стартира продължението " Big Brother All Stars ", бе доказано през днешния ден на публична конференция по тематиката.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР