Останат ли затворени само нощните заведения, защото и това не

...
Останат ли затворени само нощните заведения, защото и това не
Коментари Харесай

120 000 работни места под заплаха в заведенията

Останат ли затворени единствено нощните заведения, тъй като и това не е ясно, най-вероятно ще се стигне до затварянето на всички заведения, 120 000-130 000 души остават без работа. Когато става дума за затваряне на нощния живот на България, би трябвало да се има поради, че става дума за охранителни компании, почистващи компании, ди джеи, актьори, артисти, след това идват бармани, сервитьори и най-сетне притежателите.

За 24 часа остават 120 000 души на улицата без проект по какъв начин ще прекарат идващите месеци. Това сподели ръководителят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов преди началото на срещата на заведенията.

На нея притежатели на заведения ще обсъдят какво да вършат с личния състав си.

"На днешната намира се чака да се разберем какво ще вършим оттук нататък с сектора и какво ще се случи с работещите в него. След заповедта оня ден за София, в този момент ще има заповед за цялата страна най-вероятно. Знаете, че като тръгне нещо от София стига бързо и до провинцията. Очакваме до 7 или 10 дни да бъдат затворени всички заведения и тогава става дума за над 400 000 души. Трябва да има някакъв проект какво се случва с работещите в този бранш. Отново се затваря единствено нашият отрасъл “, разяснява Алибегов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР