Особено провокативна черно-бяла фотосесия разбуни духовете в мрежата. На нея

...
Особено провокативна черно-бяла фотосесия разбуни духовете в мрежата. На нея
Коментари Харесай

Заснеха Койна Русева в обятията на чисто гол красавец

Особено провокативна черно-бяла фотосесия разбуни духовете в мрежата. На нея се вижда чисто гол мъж да прегръща атрактивна дама, а поради затъмнения резултат, не всеки съумя да разпознае основните настоящи лица.

Кадърът, предстоящо, провокира десетки мнения в мрежата за това коя е двойката, а след това стана ясно, че това е актрисата от " Скъпи наследници " Койна Русева и младият ѝ сътрудник Петър Дочев, нашумял от сериала " Пътят на достойнството ". Близостта им е повече от рискова, написа Шоу Блиц.

Оказва се, че горещата фотосесия е за ритейл бранд, а двамата са новите рекламни лица на компанията за дрехи. Не може да се отхвърли, че даже и без облекла Петър Дочев ловко може да популяризира точно... бранд за дрехи.

Любопитно е, че през май тази година Дочев обществено призна за любовния си разказ с друга известна актриса - Ирмена Чичикова, като двамата бяха оповестени и за новата световна двойка в гилдията. 30-годишният аполон явно е апетитна хапка за доста от колежките си и явно сортира дамите по този начин, че да са по-големи и по-опитни от него.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР