Основното нещо в този ден е да имате добро настроение.

...
Основното нещо в този ден е да имате добро настроение.
Коментари Харесай

Риби, бъдете щедри, не пестете добрината си

Основното нещо в този ден е да имате положително въодушевление. Не правете нещо принудително – цялата негативност може да повлияе на уюта на дома.

Овен – Използвайте силата си за осъществяване на отговорностите, които непрестанно отлагате. Но въпреки всичко по-малко работете, повече време отделете да се забавлявате. Така ще компенсира забавните моменти, които сте пропуснали през седмицата. 

Телец – Старайте се да се насладите на сегашния миг и се ориентирайте към другарство с близките. Вие сте другарски настроени и общителни и хората ще бъдат привлечени от вас. Отделете малко повече време персоналните си потребности.

Близнаци – Днес може да сте непоследователни в мислите и дейностите, а страстите са нестабилни. Честите промени в настроението могат да объркат близките и най-много сътрудникът ви. Старайте се да се държите по-предвидимо и да не проявявате прищявки.

Рак –Денят може да е доста прочувствен за някои. Възможно е да имате терзания за околните ви. Не допускайте страстите ви да господстват над вас, бъдете справедливи и рационални, тъй като единствено спокойствието ще ви помогне да се справите с проблемите. 

Лъв – Старайте се да бъдете спокойни и положителни, тъй като нервността може да ви накара да се почувствате по-зле. Ако към момента се чувствате самотни, недейте да стоите вкъщи и чакайки нещо да се случи. Активирайте се в дейности и всичко ще си пристигна на мястото.

Дева – След предходните напрегнатите дни, в този момент си починете добре. Отпуснете се колкото можете и се старайте да виждате нещата в по-положителна светлина. За любовта денят дава обещание да бъде удобен. Възможно е да има позитивни промени за вас.

Везни – Денят дава обещание да е добър и спокоен. Ще страните от някои хора, тъй като желаете да избягвате спорове непременно. Приятелите ви се усещат добре във вашата компания. Положителното ви отношение ги въодушевява.

Скорпион – Внимавайте да не предавате високите равнища на стрес на колегата си посредством непрекъснати недоволства или мрънкане за проблеми. В края на краищата, не е ли по-добре времето, което можете да прекарате дружно, да бъде като оазис на спокойствието измежду един вманиачен свят?

Стрелец – Ако наоколо има някой, нуждаещ се от помощ, не забравяйте да го подкрепите, не го отблъсквайте. Помощта може да бъде както морална, по този начин и материална. Всяко положително дело ще бъде от изгода и за вас, само че не разчитайте на специфична признателност.

Козирог – Дайте си малко отмора както физически, по този начин и душевен. Достатъчно доста сте се трудили, в този момент е моментът да се погрижите за себе си. Правете това, което ви носи наслаждение - извършване на покупки, спа, четене на книга или каквото и да ви прави щастливи, в този момент е моментът за това. 

Водолей – Енергията на днешния ден е ориентирана към дома или по-точно към решение на домашните проблеми, тъй че бъдете подготвени да прекарате целия ден в домакинска работа, поправки, нареждане.

Риби –Бъдете великодушни, не пестете добрината си. Може да споделяте материални облаги, да давате препоръки, да изслушвате и да подсказвате правилния излаз на другите. Сериозните въпроси е най-добре да се пренасочат за различен ден.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР