Основният руски опозиционен лидер Алексей Навални обвини Кремъл в истерия

...
Основният руски опозиционен лидер Алексей Навални обвини Кремъл в истерия
Коментари Харесай

Навални обвини Кремъл в истерия с масовите набези срещу опозицията

Основният съветски опозиционен водач Алексей Навални упрекна Кремъл в " нервност " с всеобщите полицейски нападения , подбудена от загубите на ръководещата партия на локалните избори, оповестява Агенция Франс Прес.

" Защо е тази нервност? С две думи: " Умно гласоподаване ", разяснява Навални. Той изясни, че са осъществени полицейски обиски на повече от 200 адреса в 41 града в Русия .

Той ги дефинира " най-голямата полицейска интервенция в актуалната съветска история " и изясни, че това е резултат от апела му към последователите да гласоподават с тактичност , за да изтласкат претендентите на ръководещата партия на локалните избори , извършени в неделя в Москва и други градове.

Съюзниците на президента Владимир Путин претърпяха огромни загуби в Москва. " Путин се разстрои и тропа с крайници ", добавя 43-годишният опозиционен водач.

 Полиция нахлу в домове на деятели от опозицията в цяла Русия
Полиция нахлу в домове на деятели от опозицията в цяла Русия

В над 150 домове и офиси в 39 града

Навални съобщи, че управляващите желаят да " деморализират " руснаците и да ги принудят " да се откажат от групови дейности ". Той съобщи, че микробусите на проверяващите са пристигнали и отвън неговия щаб в Москва

През август съветски следователи започнаха следствие за пране на пари против " Фонда за битка с корупцията " на Навални , който работи за откриване на подозрително благосъстояние на служители.

В началото на изборите Навални и неговите последователи проведоха вълна от митинги , откакто известни опозиционни политици бяха възпрепятствани да вземат участие в изборите за московски парламент, което провокира полицейска принуда.
 За Путин митингите в Москва са незначителни
За Путин митингите в Москва са незначителни

Следи ги, само че не вижда политическа криза
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР