За хората, които искат да общуват с природата, Сардиния вече

...
За хората, които искат да общуват с природата, Сардиния вече
Коментари Харесай

Нудисти ще се женят на плаж в Сардиния

За хората, които желаят да поддържат връзка с природата, Сардиния към този момент е едно от най-хубавите места в Европа за това. А към този момент ще имат опция и да се оженят на нудистки плаж там, оповестява CNN.

Плажът Ис Бенас, ситуиран на половината от западното крайбрежие на Сардиния, наподобява ще се трансформира в дестинация за нудистки сватби, откакто локалните управляващи взеха решение да разрешат на двойките да произнесат своите клетви там.

Луиджи Тедески, кмет на най-близкия град Сан Веро Милис, съобщи, че концепцията хрумнала на управляващите, когато немска двойка писала, с цел да попита дали би било допустимо да се ожени на плажа, на който от две години има обособена зона за нудисти.

Но до момента в който мнозина може да се присмеят на концепцията да си разменят клетви, както е планувано от природата, Тедески - който е имал първичната концепция да дефинира част от плажа за нудистки - сподели, че повода да се отвори за сватби е много по-сериозна.

„ Мисля, че живеем в внимателен миг за свободата на хората, с националистическите придвижвания в Европа “, сподели той.

„ Хората стачкуват и биват обграждани от полицията, или биват сплашвани. Затова мисля, че би трябвало да вършим неща, които да демонстрират, че хората са свободни. Повечето хора желаят независимост, а не режим “, добави кметът.

„ Нищо общо със секса “

Самопровъзгласилият се за антифашист Тедески, който е кмет от 2015 година, съобщи, че централната част на плажа Ис Бенас постоянно е била посещавана от нудисти.

„ Просто го направих публично, с цел да утвърдя правото на независимост “, сподели той, добавяйки, че това е разбъркан плаж, където нудистите и облечените гости съществуват дружно.

„ Голотата няма нищо общо със секса. За нудистите това е философия на живота и е обвързвано с природата ", добави кметът.

Тедески сподели, че централната част на плажа, която е заобиколена от две постоянно облечени зони, е отчасти скрита. „ Ако някой има проблем, може да мине около него или да огледа морето “, сподели той.

Въпреки това Тедески съобщи, че никой в града, чието население от 2500 души може да нарасне до 30 000 през лятото, не се е оплакал.

„ Имаше няколко смешки за това дали ще би трябвало да бъда облечен, с цел да отслужвам церемонии, или къде ще нося фасцията (кметската лента), само че това са единствено смешки. В основата си всички са „ за ", сподели той.

Целта е да се сътвори мрежа от нудистки плажове в цяла Сардиния, сподели Тедески.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР