Основният план на руския президент Владимир Путин и неговото обкръжение

...
Основният план на руския президент Владимир Путин и неговото обкръжение
Коментари Харесай

Разкриха големия план на Путин

Основният проект на съветския президент Владимир Путин и неговото обграждане сега е да оцелеят. Това желаят да реализират с масираните ракетни удари против Украйна. Това мнение изрази в изявление за УНИАН съветникът към Министерство на вътрешните работи на Украйна Антон Геращенко.

" Техният проект е да оцелеят, откакто Русия, в която по принцип всичко беше следено, беше постоянна до 24 февруари, се трансформира в нестабилна страна. В Руската федерация пораства недоволството на хората. Засега е глухо. Но Путин непрестанно учи публичното мнение и Кремъл знае, че равнището му на поддръжката пада “, съобщи Геращенко.

„ Сега, след мобилизацията, срамното бягство от Киев, в региона на Харков, мнозина прозряха истината. Те виждат, че Путин е мит, че той не е умен, не е мощен и не е популярен пълководец, а в действителност е елементарен шарлатанин и нарушител “, съобщи още Геращенко. Той е сигурен, че отношението към руснаците в никакъв случай няма да е както преди пълномащабната война, която Путин стартира непредизвикано на 24 февруари. Държавите в Европа към този момент отхвърлят съветски газ и нефт, и режимът на Путин губи големи пари.

Говорейки за съветския военачалник Сергей Суровикин, който беше назначен да командва окупационните сили в Украйна, Геращенко го назова човек без чест и съвест. „ Суровикин е военнопрестъпник, мястото му е на скамейката на трибунала дружно с Шойгу, Герасимов, Путин, Медведев и другите кучи синове. Този непрокопсаник стартира кариерата си, като взе участие в разстрела на мирни демонстрации в Москва през 1991 година След това беше освободен с декрет на Елцин. Тогава против него имаше искания за корупция в съветската войска, грабежи от оборудването. Той е същият престъпник като Путин, негов съизвършител е. Путин стартира да се обкръжава с тези, които ще отидат до края и ще бъдат унищожени дружно с него ". Руските терористи не престават да правят военни закононарушения в Украйна, атакувайки невъоръжени жители и цивилни цели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР