Основната прокремълска партия в претендира за явна победа според местните

...
Основната прокремълска партия в претендира за явна победа според местните
Коментари Харесай

Избори в Русия: Единна Русия твърди, че печели при поток от нередности

Основната прокремълска партия в претендира за очевидна победа съгласно локалните социологически изследвания , което се преглежда като тест за нейната известност и въздействие.
Висш чиновник на " " съобщи, че всички нейни претенденти за губернатори са водещи и ще завоюват болшинства във всички районни законодателни органи, написа БГНЕС.
Но опозицията съобщи, че е спечелила много места в сибирските градове. Има и многочислени известия за нередности.
Изборите се организират единствено седмици след хипотетичното отравяне на водача на опозицията с „ Новичок ”.
Екипът му настояваше руснаците да гласоподават тактически против " Единна Русия ".
Лагерът на господин Навални има вяра, че тази акция може да е повода той да бъде атакуван, споделя Сара Рейнсфорд пред Би Би Си в Москва.
 Захарова: Политиката против Русия тласка Европейски Съюз в задънена улица Захарова: Политиката против Русия тласка Европейски Съюз в задънена улица
Колкото повече Европейският съюз (EС) следва своята политика на наказания против Русия, толкоз повече тласка себе си в задънена улица. То...
Екипът му твърди, че е бил токсичен по заповед на президента - Кремъл отхвърля каквото и да било присъединяване.
Г-н Навални, който се разболя ненадейно в по време на полет на 20 август в Русия, в този момент се лекува в Германия. Миналата седмица лекарите в берлинската болница " Шарите " обявиха, че той е излязъл от индуцирана кома и положението му се е подобрило.
Алексей Турчак, секретар на Генералния съвет на " Единна Русия ", съобщи, че триумфът на партията се основава на данни от екзит-пулове и предварителното броене.
" Всички претенденти от " Единна Русия " на изборите за [губернатор] печелят безапелационно на първия тур ", сподели той, представен от съветските медии.
" Също по този начин на равнище законодателни събрания и локални парламенти на административните региони „ Обединена Русия ” образува постоянни болшинства във всички райони без изключение ", сподели Турчак.
 Москва: През август американски бомбардировачи симулираха удари по Русия Москва: През август американски бомбардировачи симулираха удари по Русия
Американските стратегически бомбардировачи B-52H организираха учения в края на август, по време на които симулираха удари против Русия с кр...
Междувременно претендентите от опозицията обявиха прочут триумф.
Агенция Франс Прес цитира Ксения Фадеева, началник на кабинета на Навални в Томск - градът, в който той евентуално е бил токсичен, че тя и още един съдружник на Навални са спечелили места в градския съвет.
Представителят на Навални от Новосибирск Сергей Бойко също завоюва място в този град.
Основно места печелят те в градските препоръки в Сибир.
Същевременно самостоятелни наблюдаващи осъдиха докладвания " поток от нередности ” при провеждането на изборите през вчерашния ден, съобщи Агенция Франс Прес.
 Европейският съюз удължи периода на глобите против Русия Европейският съюз удължи периода на глобите против Русия
Европейският съюз удължи с шест месеца действието на черния лист за физически и юридически лица от Русия и Украйна. Санкциите бяха на...
Независимата група за наблюдаване " Голос " заяви, че наблюдаващите са били възпрепятствани да преглеждат изборните документи и да вършат недоволства, както и че е имало случаи на заменени хартиени бюлетини на действителни гласоподаватели.
Имаше и опасения, че предварителното гласоподаване, позволено на 11-12 септември, заради експлоадирането на ковид е довело до нередности.
В няколко десетки от 85-те района на страната руснаците гласоподаваха за районни шефове и законодатели в районните и градските парламенти, а на някои места бяха избирани и народни представители.
Изборите за локални управляващи се организират година преди парламентарните. На тях се гледа като на тест за Кремъл, защото ръководещата партия непрекъснато губи известност и провокира яд в обществото поради икономическите проблеми в Русия.
Това са първите избори, откогато противоречивите конституционни промени бяха утвърдени на юлски референдум, който разреши на Путин да остане на власт на практика до 2036 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР