Основната грешка е, че не се грижим по принцип за

...
Основната грешка е, че не се грижим по принцип за
Коментари Харесай

Проф. д-р Елисавета Наумова посочи най-важното нещо, с което да опазим здравето си през зимата

Основната неточност е, че не се грижим по принцип за здравето си. Трябва да вършим профилактични прегледи на всичките си системи, в това число и на имунната. Това сподели в предаването „ Тази неделя ” по bTV проф. доктор Елисавета Наумова - народен съветник по имунология.
Тя е безапелационна, че когато човек се разболее, би трябвало първо да се обърне към здравно лице, защото самолечението е доста рисково.

И това е забавно! Баба ви едно време е лекувала тези 4 болежки с тези предписания, без да протяга ръка към хапове. Четете още забавни вести и потребни препоръки за вашето здраве на най-полезния здравен уебсайт Zdrave.to

През есенно-зимния сезон могат да ни подкрепят курсове с витамини C, D, А, Е, уточни още националният съветник по имунология.

Трябва да обръщаме извънредно внимание на метода си на живот и на храненето, безапелационна беше тя.

Стресът също въздейства извънредно доста. Затова е добре в свободните си часове да си организираме едночасова разходка на чист въздух, излет в планината в почивните дни или друго физическо натоварване. Трябва да си осигурим също по този начин добър сън и отмора, добави проф. доктор Елисавета Наумова.

Ако ни повали грипен вирус, откакто премине инфекцията, би трябвало да дадем на организма от няколко дни отмора, с цел да възвърне силите си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР