Основавайки се на лъжите и невярната информация на антикитайски сили,

...
Основавайки се на лъжите и невярната информация на антикитайски сили,
Коментари Харесай

Китай към САЩ: Това е абсурдната лъжа на века!

Основавайки се на лъжите и погрешната информация на антикитайски сили, Съединени американски щати случайно обявиха, че в Синдзян се прави „ геноцид ". Това е неуместна неистина на века, огромна засегнатост и посягане против китайския народ. То е и съществено нарушение на интернационалното право и нормите за интернационалните връзки. Освен това показва лицемерието на Съединени американски щати, които настояват, че поддържат върховенството на закона, и опитите им да попречват развиването на Китай, създавайки проблеми свързани със Синдзян, уточни говорителката на китайското Външно министерство Хуа Чунин на вчерашната си конференция.

Злобните, скандални и безразборни нападки на Съединени американски щати против Синдзян в действителност са отражение на личните им закононарушения. Геноцидът против индианците в американската история, трафикът на чернокожи плебеи, военните експанзии против суверенни страни под претекст, че се борят с тероризма, лишиха живота на стотици хиляди мирни жители, както и незаконното задържане на имигранти по границата сред Съединени американски щати и Мексико. Това са все закононарушения на Съединени американски щати, които шокират света, сподели още говорителката.

„ На сесията на Съвета по правата на индивида на Организация на обединените нации тази година повече от 110 страни поддържаха отчета за обстановката с правата на индивида в Съединени американски щати и желаеха страната да позволи личната си систематична дискриминация против малцинствата “, добави още Хуа Чунин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР