Основателят на „Уикилийкс“ Джулиан Асандж получи разрешение да се ожени

...
Основателят на „Уикилийкс“ Джулиан Асандж получи разрешение да се ожени
Коментари Харесай

Менделсон! Джулиан Асандж ще се ожени за партньорката си Стела Морис в затвора

Основателят на „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж получи позволение да се ожени за партньорката си Стела Морис в пандиза „ Белмарш “, научи Би Би Си.

Асандж и адвокатката Морис имат двама сина, които по нейните думи, са били заченати, до момента в който Асандж е живеел в посолството на Еквадор в Лондон.

От Британската работа на пандизите оповестиха, че молбата на Асандж е била прегледана по общоприетия метод.

Стела Морис е декларирала, че е задоволена, че „ разсъдъкът е надвил “и се надява да няма по-нататъшна интервенция в брака им. Съгласно Закона за браковете от 1983 година пандизчии могат да подават молби за сватба в пандиза и при положение, че получат утвърждение би трябвало да покрият цялостните разноски по брака без помощта на данъкоплатците.

В изявление за „ Мейл он сънди “ предходната година Стела Морис, която е родена в Южна Африка, разкри, че е в близки връзки с Джулиaн Асандж от 2015 година и че сама отглежда двете деца. Те са се сгодили две години по-късно.

Тя се е срещнала за първи път с него през 2011 година, когато се е включила към екипа на отбраната му.

50-годишният Асандж продължава да се бори срещу изгонването си в Съединените щати, където против него са повдигнати обвинявания в шпионаж. Той е в пандиза „ Белмарш “ от 2019 година, откакто бе изведен от полицията от еквадорското посолство, където бе получил леговище, и задържан за нарушение на разпоредбите за стартирането си под гаранция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР