Основателят на социалната мрежа Фейсбук - Марк Зукърбърг отпразнува десета

...
Основателят на социалната мрежа Фейсбук - Марк Зукърбърг отпразнува десета
Коментари Харесай

Марк Зукърбърг и Присила Чан отбелязаха 10 години щастлив брак

Основателят на обществената мрежа " Facebook " - Марк Зукърбърг отпразнува десета годишнина от брака си с Присила Чан, като пресъздаде фотография от сватбата им. " Женени сме от 10 години и сме прекарали половината си живот  дружно. Очакват ни още доста завършения ", написа Зукърбърг под обявата, като показа и фотографията когато са били напълно млади, а любовта им - занапред се е разгръщала.

 
Posted by Mark Zuckerberg on Thursday, May 19, 2022
Взаимоотношенията сред някои двойки се развиват със съучастническото подпомагане на ориста. Такъв е и казусът със семейство Зукърбърг. Присила Чан приключва Харвардския университет със компетентност биология и точно там се среща с мъжа на живота си Марк Зукърбърг. Двамата се срещат на опашка за тоалетната на празненство в университета през 2003 г. 

В реалност биографията на Присила е не по-малко вълнуваща от тази на Зукърбърг. Първоначално работи като педиатър, а по-късно е съосновател на главно частно учебно заведение, което предлага гратис опазване на здравето и обучение на деца с ниски приходи в региона на Пало Алто. Симфоничното взаимоотношение на двама души, които мислят оттатък привидното, постоянно ги кара да се притеглят!
Марк отвръща на удара: Фейсбук в Европа е пред изгубване
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР