Основателят на наемническата група Вагнер Евгений Пригожин предупреди, че Русия

...
Основателят на наемническата група Вагнер Евгений Пригожин предупреди, че Русия
Коментари Харесай

Шефът на ВагнерВ Русия може да започне революция, подобна на тази през 1917 г.

Основателят на наемническата група " Вагнер " Евгений Пригожин предизвести, че Русия може да се сблъска с гражданска война, сходна на тази от 1917 година, и да загуби спора в Украйна, в случай че елитът не се заеме съществено с воденето на войната, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10577
Олигархът съобщи, че в политическите му възгледи доминират любовта към родината и служенето на президента Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, само че предизвести, че Русия е застрашена от разтърсвания.

Пригожин акцентира, че не има вяра в съществуващата оптимистична позиция, че Западът ще се умори от войната и Китай ще посредничи за спокойно съглашение. " Вместо това ", сподели той, " Киев приготвя контранастъпление, целящо изтласкване на съветските войски назад към границите ѝ преди 2014 година ", когато Москва анексира Крим.

" Украйна ще се опита да обкръжи източния украински град Бахмут, в който се водят интензивни боеве, и да нападна Крим ", добави той.

" Най-вероятно този сюжет няма да е добър за Русия, тъй че би трябвало да се подготвим за тежка война ", акцентира Пригожин в изявление. " Намираме се в такова положение, че можем да загубим Русия ", добави той. " Трябва да въведем военно състояние ", сподели още предприемачът.

Пригожин съобщи, че прякорът му " Готвача на Путин " е малоумен, защото не може да готви и в никакъв случай не е бил готвач, като се пошегува, че " Касапина на Путин " може би е по-подходящ прякор.

" Можеха просто да ми дадат прякор незабавно - Касапина на Путин, и всичко щеше да е наред ", сподели той. Според него, в случай че елементарните руснаци не престават да получават децата си в поцинковани ковчези, до момента в който децата на елита " си клатят задниците " на слънце, Русия ще бъде изправена пред разтърсвания по сходство на революциите от 1917 година, довели до революция.

" Това разделяне може да приключи както през 1917 година с гражданска война ", сподели той. " Първо ще се надигнат бойците, а по-късно - и техните близки ", предизвести олигархът. " Вече има десетки хиляди от тях - родственици на убитите. И евентуално ще станат стотици хиляди - не можем да избегнем това. "

Засега министерството на защитата не е коментирало на  изявлението.

Справка на сподели: Последният съветски император Николай II поради недоволството, подбудено от несполучливите бойни дейности по време на Първата международна война, е абдикирал на 2 (15 март) 1917 година След няколкомесечна политическа рецесия на 25 октомври (7 ноември) болшевиките са направили прелом и поели ръководството на страната.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР