Осиротелите деца на убития в Кейптаун Красимир Каменов-Къро, който беше

...
Осиротелите деца на убития в Кейптаун Красимир Каменов-Къро, който беше
Коментари Харесай

Разкриха какво ще стане с децата на Къро. Изненадата

Осиротелите деца на убития в Кейптаун Красимир Каменов-Къро, който беше разстрелян дружно със брачната половинка си Гергана в имението им, може да получат американски визи и да останат там, където сигурността им ще бъде обезпечена, най-малко до достигането на пълноправие, написа Уикенд.

Това разкриват осведомени от близкото обграждане на Къро.
-->
Припомняме, че той бе погубен в имението си в Кейптаун, дружно със брачната половинка му Гергана Кочанова, която беше определена за " Мис България 2007 ". Очистването им бе осъществено извърши наемни убийци, облечени в униформи на американската организация за битка с наркотрафика (ДЕА). Въпросът за ориста на трите деца на мафиотския необут към момента остава неразбираем.

Заради опасения за сигурността на децата, тяхното местоположение е засекретено от общинските управляващи в Кейптаун. Предполага се, че и трите деца са настанени в спешен център и с тях работят психолози.

„ Има постъпило искане от родителите на Гергана Кочанова децата й да се снабдят с американски визи и да бъдат изпратени да живеят до навършване на пълноправие в Америка “, споделя осведомен със обстановката. Според думите му, процедурата е сложна, само че не и невъзможна поради съществуването на американски паспорт на огромния наследник на Къро – 14-годишния Красимир.

Той се роди на 11 август 2009 година в Чикаго и съгласно законите на Америка е пълновръстен жител на Съединени американски щати. Не по този начин обаче стои въпросът с другите две деца на Къро и Гергана Кочанова, които са надлежно на 11 и 9 години. Те са родени в Южна Африка и разполагат с българско поданство.

„ Съществува опция и трите деца на Къро да бъдат приютени от Америка поради трагичните условия към гибелта и на двамата родители и изразените опасения, че в случай че се приберат в България, може да бъдат премахнати “, твърди доближен до разстреляния мафиот.

В Чикаго от 20 години насам живее бащата на Гергана Кочанова - изтъкнатият плувец от близкото минало и участник в Олимпиадата в Москва през 1980 година Петър Кочанов.

Той обаче е разведен с майката на Гергана Кочанова и съгласно техни общи познати двамата от дълго време са в обтегнати връзки. Предполага се, че в случай че децата на Къро бъдат скрити в Съединени американски щати, с американска виза и право на престой ще се снабди и майката на Гергана Кочанова.

Труповете на Красимир Каменов – Къро и брачната половинка му Гергана Кочанова ще бъдат кремирани в ЮАР, защото няма постъпило искане за изпращане на тленните им остатъци в България.

„ Нито Къро, нито Гергана ще бъдат заровени в България. Телата и на двамата към момента са арестувани в моргата в Кейптаун “, твърди човек от свитата на Красимир Каменов.

Бодигардът на Къро – боксьорът от Оряхово Деан Генов, който също беше премахнат при нападението над дома на Каменов обаче ще бъде заровен в България.

Негови близки са поискали натрупа му и са изявили предпочитание пред консула ни в ЮАР ковчегът с натрупа на Генов да бъде превозен в България за тяхна сметка. Няма изясненост по кое време тялото на убития охранител ще бъде докарано в България, защото полицейските управляващи в Кейптаун са засекретили всичко към случай.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР