Още през юни миналата година френската модна къща колекцията си

...
Още през юни миналата година френската модна къща колекцията си
Коментари Харесай

Новите it чанти на модна къща Dior, които всички носят

Още през юни предходната година френската фешън къща сбирката си Cruise 2022 онлайн на олимпийския стадион в Атина. Пред стотина души моделите дефилираха като антични богини, облечени в рокли с сантиментални плисета и драперии, златни ресни и сантиментални бродерии, само че в това време те бяха комбинирани с маратонки. За първи път Мария Грация Кюри показва толкоз спортна линия и тъкмо по тази причина избира това място за представянето й. „ Спортът е придвижване, спортът е независимост. По време на локдауна евентуално и вие сте обикаляли блока си, единствено с цел да усетите по какъв начин движите тялото си. Това се трансформира в нашата концепция за независимост “, сподели креативният шеф на марката пред Vogue.
               

Още тогава в сбирката вниманието на мнозина беше привлечено от чантата Dior Vibe Zip Bowling със заоблени форми, показана в разнообразни цветове и размери. Сега тя към този момент е налична за продажба и все по-често я виждаме в ръцете на стилните инфлуенсъри в обществените мрежи. Съчетавайки света на спорта и наследството на фешън къща, това най-ново кожено украшение е резултат на фина направа, при която е употребена пяна за релефния резултат и заоблените ъгли. Гумената основа е украсена с един от обичаните знаци на мосю Диор и е вдъхновена от подметката на маратонките.
               

Освен този модел, в Инстаграм фийда ни се откроява и Dior Vibe Hobo Bag, която може да се носи по разнообразни способи и също може да бъде комбинирана както с по-спортни, по този начин и с по-елегантни тоалети. Тя е напълно в черно-бяло, което я прави още по-лесна за носене в всекидневието ни. Така че в случай че се чудите в каква чанта да инвестирате през идващата пролет, може би към този момент ви улеснихме в избора. А по какъв начин тъкмо я носят сега инфлуенсърите, които следим, можете да видите в галерията ни!
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР