Още през пролетта на тази година, Microsoft обяви, че работи

...
Още през пролетта на тази година, Microsoft обяви, че работи
Коментари Харесай

Microsoft анонсира достъпността на SQL Server 2017 в RHEL

Още напролет на тази година, Microsoft разгласи, че работи по Линукс версия на SQL Server 2017 . Тази вест беше доказана и на стартиралата конференция на разработчиците на Microsoft Ignite 2017 . Първите, които ще получат Линукс версията на SQL Server 2017, дружно с Windows Server контейнери са Red Hat и RHEL . Така, Microsoft ускорява в допълнение съдействието си с Red Hat. Още в края на 2015, Microsoft разгласи достъпността на RHEL инстанции в Azure , а това лято Red Hat на собствен ред анонсира поддръжката на SQL Server в OpenShift и Red Hat Linux.

„ Всички тези избори спомагат за откриването на нови благоприятни условия за дейта центровете, в които има, както RHEL съоръжения, по този начин и Windows “, споделя в специфична обява в блога на Red Hat Джим Тотън, вицепрезидент и управител на „ Платформи бизнес звена “ в компанията.

Така, RHEL ще е референтна платформа за SQL Server 2017 , която към този момент е изцяло тествана за работливост, досегаемост и сигурност. Нещо повече, бенчмарк проби, извършени от страна на Hewlett-Packard Enterprise Co. са посочили, че SQL Server 2017 в действителност работи по-бързо на Линукс, в сравнение с в Windows,  и то с по-ниска обща цена за благосъстоятелност.

От двете компании афишират, че SQL Server 2017 в RHEL ще обезпечи надеждно и непрекъснато Демократична България прекарване, както в хибридна облачна среда, включително и локално, по този начин и в средата на Red Hat Certified Cloud, обезпечаван от оторизираните за това снабдители и Azure. SQL Server ще действа в Линук резервоар , което ще разреши на разработчиците по-лесно да конфигурират инстанциите от бази данни и да ги съхраняват в съответни библиотеки. За платформата ще бъде обезпечена пулна поддръжка за виталния ѝ цикъл и за клиенти, ползващи смесени среди (от RHEL и Microsoft) чрез подписана за това конвенция сред двете компании.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР