Още през февруари установихме, че директорът на Кинтекс Александър Михайлов

...
Още през февруари установихме, че директорът на Кинтекс Александър Михайлов
Коментари Харесай

Нинова парира удар по нея. Разкрития за уволнен шеф на Кинтекс

„ Още през февруари установихме, че шефът на „ Кинтекс ” Александър Михайлов е по едно и също време и търговски шеф в частна компания. ВМЗ-Сопот и ръководителят на Съвета на шефовете също имат връзки към тази компания. Двете търговски сдружения имат сделка – „ Кинтекс “ да съставлява ВМЗ в Египет. И двете търговски сдружения се отхвърлят от сделката и трансферират отговорността на частната компания ", разкри в изявление за бТВ ръководителят на Българска социалистическа партия и някогашен стопански министър Корнелия Нинова.

Според нея това се е случило под протекцията на Даниела Везиева, която беше длъжностен министър на стопанската система по време на втория длъжностен кабинет през 2021 година.

„ В момента с назначението на министър Стоянов се възвръща модел. От първия ден се уволняват фрагменти на Българска социалистическа партия – това е показателно за държанието на президента. Служебният кабинет на Радев възвръща модела на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Следващата стъпка на Стоянов е да уволни управленията на ДКК, на ВМЗ, на „ Кинтекс “, акцентира Нинова.

Относно енергетиката ръководителят на Българска социалистическа партия уточни, че решението е да бъдат възобновени доставките на газ от „ Газпром “ и да стартират диалози за нов дълготраен контракт. „ Изкуствено се основава напрежение в областта на енергетиката. Има проблеми с доставките на газ, само че поканете някогашния министър Александър Николов или някой от управлението на „ ИТН “, сподели лидерката на Българска социалистическа партия.

„ В момента България няма потребност от спешен щаб и разбори. В момента имаме потребност от дейности за възобновяване на договарянията “, добави тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР