Още по темата Райфайзенбанк обяви конкурс за стартъпи във финансовите

...
Още по темата Райфайзенбанк обяви конкурс за стартъпи във финансовите
Коментари Харесай

Лекторите на Fintech Summit: От водещия старъп акселератор - Максимилиан Шаусбергер

Още по тематиката
Райфайзенбанк разгласи конкурс за стартъпи във финансовите технологии

Печалбата й за миналата година е 135 млн. лева
26 мар 2018
Шест компании попаднаха в стартъп стратегия на Raiffeisenbank

Сред определените планове няма българско присъединяване
27 сеп 2017
Български стартъпи могат да се включат в интернационалната стратегия на Raiffeisenbank

Тя е ориентирана към планове от финтех промишлеността, а крайният период за кандидатстване е 31 юли
5 юни 2017 Максимилиан Шаусбергер е началник на програмата Elevator Lab - fintech акселератор на австрийската финансова група Raiffeisen Bank International и управител по нововъведенията в групата. Неговата роля е да основава връзки и партньорства сред стартъпите от бранша на финансите. След сполучливото първо издание на световната стратегия през 2017 година, в която се включиха 336 плана от 56 страни, Elevator Lab усилва своя обсег. В момента състезанието набира кандидатури в осем разнообразни страни, в които Raiffeisen Bank International има банки, което го прави най-голямата fintech стратегия в Централна и Източна Европа.

Г-н Шаусбергер е предан покровител на fintech промишлеността от самото й възникване и постоянен преподавател на интернационалните конференции, отдадени на тематиката. Той има магистърска степен по интернационален бизнес и разрастващи се пазари от Университета в Единбург и също тапия от Икономическия университет във Виена. Преди работата си в Raiffeisen Bank International има опит в Institut der Regionen Europas и Telekom Austria като проджект управител и експерт по изродяване на стратегически бизнес цели.

Максимилиан Шаусбергер ще бъде преподавател на първата конференция Fintech Summit, която се провежда от " Капитал " и ще се организира годишно. Той ще вземе присъединяване във Втория спорен панел, на който ще се разясняват провокации пред София за създаване на развита fintech екосистема.

На конференцията ще бъдат обсъждани опциите пред бързо развиващия се свят на fintech промишлеността - новата стопанска система, която сплотява напъните на високотехнологичните компании и финансовия бранш и по данни на KPMG единствено през 2017 година е привлякла финансиране от $31 милиарда

Форумът ще се организира на 30 май в Sofia Event Center.
Повече за събитието може да откриете нa https://events.economedia.bg/event/81.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР