Още по темата Лекторите на Fintech Summit: Как се одобрява

...
Още по темата Лекторите на Fintech Summit: Как се одобрява
Коментари Харесай

Лекторите на Fintech Summit – Решения за дигитална трансформация от Тал Шарон

Още по тематиката
Лекторите на Fintech Summit: Как се утвърждава финансиране - Златолина Мукова

Съдружникът във фонда за рисков капитал NEVEQ ще взе участие на форума на " Капитал "
21 май 2018
Лицата на Fintech Summit: Как се прави борса за спестявания - Катарина Лют

Директорът за Европа на Raisin ще взе участие на конференцията на " Капитал "
18 май 2018 Тал Шарон е fintech съветник, специализиращ в анализирането на условията на корпоративните и финансовите институции. Той има знания във финансовата и правната сфера, с което се стреми да сътвори мост сред корпоративните организации и новаторските fintech решения. В момента е ръководещ шеф на Equitech, която е основана в Тел Авив, и се занимава с даването на консултантски услуги за цифрова промяна на финансови институции и услуги за бизнес развиване в разнообразни стадии.

Преди да се причисли към Equitech, е бил част от екипа на FinTech-Aviv, чиято цел е да обогати израелската fintech екосистема и да поддържа позиционирането на Израел като световен fintech център. По-рано се занимава с корпоративно право в Glusman&Co, а кариерата си стартира в Ernst&Young като част от екипа, предоставящ застрахователни услуги. Г-н Шарон има бакалавърска степен по право и счетоводство от The College of Management Academic Studies.

Тал Шарон ще бъде преподавател на първата конференция Fintech Summit, която се провежда от " Капитал " и ще се организира годишно. Той ще взе участие на третия спорен панел, на който ще се разясняват изискванията за построяването на сполучлива екосистема. На конференцията ще бъдат обсъждани опциите и провокациите пред бързо развиващия се свят на fintech промишлеността - новата стопанска система, която сплотява напъните на високотехнологичните компании и финансовия бранш и по данни на KPMG единствено през 2017 година е привлякла финансиране от $31 млн.

Форумът ще се организира на 30 май в Sofia Event Center.
Повече за събитието може да откриете на https://events.economedia.bg/en/event/81.>
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР