Още на 18 юни тази година министърът на вътрешните работи

...
Още на 18 юни тази година министърът на вътрешните работи
Коментари Харесай

Бойко Рашков е наредил на катаджиите вече да не се крият по храстите

Още на 18 юни тази година министърът на вътрешните работи Бойко Рашков е разпоредил документално на всички чиновници на министерството, контролиращи на пътното придвижване, да извършват тази активност при очевидно наличие както на чиновниците, по този начин и на служебните им коли.

Това излиза наяве от качения на уеб страницата на Народното събрание писмен отговор на министъра на въпрос на народния представител от Демократична България Мартин Димитров. Въпросът е " по отношение на преустановяване на рисковата процедура на криещи се в храстите чиновници на КАТ ".

Министърът на вътрешните работи подрежда също така да не се правят " безцелни " инспекции, като транспортни средства и жители се стопират в плануваните от закона случаи.

В заповедта на министъра се показва и че нарушителите, които основават предпоставки за пораждане на произшествия, би трябвало " да бъдат изваждани от транспортните потоци ".

Министърът разпорежда автоматизираните механически средства и системи за надзор на скоростта да се разполагат тук-там, характеризиращи се с централизация на тежки пътнотранспортни катастрофи, като бъдат забележими за останалите участници в придвижването.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР