Още една обичана от Александър Кадиев красавица затвърждава позиция в

...
Още една обичана от Александър Кадиев красавица затвърждава позиция в
Коментари Харесай

Любима жена се завърна при Сашо Кадиев

Още една обичана от Александър Кадиев хубавица затвърждава позиция в дамския клуб на артиста и тв водещ - София Бобчева се завръща в общия им театър „ Игра за двама “. Шеметната русокоска, която неотдавна стана майка, излиза на сцената в „ Сълза и смях “ на 24 март и 4 април. Докато тя беше в отпуск поради бебето, Кадиев направи дует със Стефани Ивайло, нашумяла около сериала „ Татковци “. Сега двете ще се редуват, тъй като Кадиев не може да се лиши от нито една хала в обкръжението си. Стефани Ивайло застъпва в Габрово на 16 март (Зала „ Възраждане “) и в Бургас на 23 март (Културен дом НХК). 

Комедията на Иво Сиромахов с режисьор Златомир Молдовански разкрива безконечния спор сред мъжа и дамата, показан в осем модерни двойки. Разкрива и че във войната сред половете няма спечелили. Актьорите се преобразяват пред очите на публиката, пресъздавайки познати типажи от днешната реалност - фитнес инструктор, фолкпевица, ефирен водещ, социоложка, политик, астроложка, продавач на коли на остаряло... „ Игра за двама “ е прекарване, което не е за изпускане – екшънът е от класа, пинг-понг разговорите доставят наслаждение на феновете, а настоящите диспути са наситени със солидна доза подигравка. 
-->
Александър Кадиев и София Бобчева са възпитаници на Стефан Данаилов и остарели другари. Те са стоманен тандем, който може да побърка феновете от смях. Стефани Ивайло, която приключва при Боньо Лунгов в НАТФИЗ, пък умее да бъде атрактивна по неповторимия за кукловодите метод.       
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР