Още един участник се раздели с мечтата да спечели Survivor:

...
Още един участник се раздели с мечтата да спечели Survivor:
Коментари Харесай

Катарзис за футболната съдийка след Сървайвър

Още един участник се раздели с фантазията да завоюва „ Survivor: Скритият кумир “, да получи купата „ Последният оживял “ и да си тръгне с огромната премия от 150 000 лв.. Футболната съдийка Джулиана Бутракова отпадна от рисковото риалити по bTV след проваляне от съперниката си Мила Савова на Острова на изкуплението и направи тежка равносметка на присъединяване си.

Съперничките се сблъскаха под палещото слънце на Филипините, само че шампионката по джиу джицу показва по-голяма мощ и цялостна централизация, по-дълго задържа дървена топка благодарение на лост и победи в дуела на изгонените от племето „ Мапурондо “. След тази победа Мила резервира мястото си в рисковото риалити и укрепи самочувствието си, а съперниката й се прибра вкъщи.

Загубата изненада неприятно Джулиана, която се готвеше да се трансформира в новия „ началник “ на Острова на изкуплението и я накара да преживее катарзис. „ В „ Survivor “ получих най-ценния си урок - че би трябвало да се трансформира, да спра да бъда глезла и да не одобрявам нищо за даденост. Разбрах, че всичко се реализира със ужасно доста труд “, сподели самокритично тя. Футболната съдийка, която близо месец оцеля измежду дивата, недружелюбна природа, настрои останалите участници против себе си, откакто направи поредност от неверни маневри и не съумя да сътвори коалиция против лекоатлетката Карин. Въпреки че няма да продължи да се бори за огромната премия, Джулиана ще стане част от журито, което ще дефинира финалистите в предаването.

За оживелите членовете на племето „ Мапурондо “ тестванията не завършват. В началото на седмицата, измежду буйната растителност и калта на джунглата, те трябваше да впрегнат целия си физически капацитет, да пълзят под дървени греди, да се катерят и спускат по въжени стени, и да преодоляват трудности в мътна, дълбока река. Първи финишираха спринтьорката Карин и фитнес треньорът Иван, само че лекоатлетката се оказа по-бърза във финалната игра - реденето на пъзел. Това обаче беше единствено един от тестванията за устойчивост. Впоследствие кандидатите за славата трябваше да се задържат оптимално дълго върху тесни дървени стъпъла, сложени от двете страни на правоъгълна дървена рамка. Студентката Анелия понесе най-дълго дискомфорта, а за премия получи покана за пикник с морска храна в къщурка, плуваща върху тюркоазените води към Филипините. Тя показа екзотичното прекарване с IT специалистката Ганка.

Въпреки че е единствено на 21 години, Анелия се утвърди като състезател със мощен темперамент, който счита да се бори с всички сили за оцеляването си в предаването. Студентката даже крои проекти да в профил от „ Survivor “ един от най-силните мъже - притежателя на автосервиз Драгомир, който я нервира с покровителственото си отношение. Офталмоложката Борислава пък беше взета „ на мушка “ от съвсем цялото „ Мапурондо “. Повечето му членове обаче не подозират, че тя е намерила Скрития кумир - дребната дървена дрънкулка, която пази притежателя си от изпъждане на родов съвет и му дава голямо преимущество. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР